≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (5. jul 2018. godine): Sunčano i toplo, ponegde lokalni pljuskovi sa grmljavinom (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Katarinom, Kristinom, Sarom i Biljanom

  • 0

U Srbiji sutra sunčano i toplo. Posle podne i uveče u južnim i jugozapadnim predelima možemo očekivati razvoj oblačnosti, ponegde i ređu pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u brdsko-planinskim predelima. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 14 do 20°C, maksimalna dnevna od 26 do 31°C. 

Biometeorološke prilike biće povoljne za većinu hronično obolelih osoba, dok su izvesne tegobe moguće kod  srčanih bolesnika. Meteoropate bi mogle imati problema sa snom i promenlјivim raspoloženjem.

U glavnom gradu u četvrtak sunčano i toplo. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 19°C, maksimalna dnevna 30°C.

U Srbiji u petak toplo i sparno. Pre podne biće sunčano, posle podne i uveče biće lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. Maksimalna temperatura od 29 do 33°C.

U subotu oblačno i još svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura dostizaće samo 25 stepeni. 

U subotu sveže sa pljuskovima Foto: Tanjug/Tanja Valič

U nedelju na severu postepeno razvedravanje, u ostalim predelima promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz razvedravanje krajem dana i tokom večeri. U ponedeljak uglavnom sunčano, dok se tokom dana očekuje razvoj oblačnosti, a ponegde i pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Maksimalna temperatura biće uglavnom od 24 do 29°C. 

U četvrtak iznad većeg dela Evrope biće sunčano. Kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju se na istoku i severoistoku Evrope i na zapadu Skandinavije. Najhladnije biće na zapadu Skandinavije sa temperaturom oko 15°C, a najtoplije na jugu i jugoistoku Balkana sa temperaturom do 35°C.

Na Balkanskom poluostrvu u četvrtak pretežno sunčano i toplo. Maksimalna temperatura od 26 do 35°C.

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Katarinom, Kristinom, Sarom i Biljanom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA