Čovek opušteno ispraznio 2 cisterne fekalija u Gružansko jezero: Niko više ne može da se kupa u njemu, deca se razbežala odmah (FOTO)

Da sve bude još crnje, čovek je to uradio pred svedocima koji su u tom trenutku bili na jezeru

  • 25

Na samo 20 metara od obale Gružanskog jezera, B.M. ispraznio je dve pune cisterne fekalnog otpadaLjubitelji ovog jezera, koji se bave rekreativnim ribolovom kažu da je ovo za svaku osudu jer je jezero rezervoar pijaće vode za hiljade kragujevčana.

- Sedeli smo na obali i zabacili štapove kada se odjednom osetio nesnosan smrad iz pravca puta kojim prilazimo jezeru. Kako smo prilazili, smrad je bio sve veći i u tom trenutku videli smo B.M. kako zamačinje sa traktorom i cisternom - ogorčeno je rekao Ljubomir Talović.

Kakva Grčka, ovo je Šumadijsko more, skriveno u srcu Srbije: Nalazi se na 2 sata od Beograda i pravi je raj (FOTO) (VIDEO) (MAPA)

Sa njegovom pričom složio se i Milan Petrović, koji ovde dolazi već 12 godina svakog vikenda, ne bi li našao mir i upecao neku ribu.

- Za svo ovo vreme koliko dolazim na Gružansko jezero, nisam video ovako nešto. Da neko zagađuje jezero koje posećuju i deca, mnogo govori kakav je to čovek - naveo je Petrović.

Ceo slučaj prijavljen je policiji, koja je izašla na lice mesta i sačinila zapisnik.

To što je u blizini Gružanskog jezera bačen fekalni otpad, još je alarmantnije ukoliko se u obzir uzme činjenica da se upravo sa tog mesta vodom snabdeva 50 hiljada Kragujevčana.

VIDEO: Miljakovac dobio jezero, vozila se jedva kreću kroz vodu

(Telegraf.rs/)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA