Sutrašnja vremenska prognoza (11. jul 2018. godine): Pred nama su konačno sunčani i topliji dani (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu s Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom

  • 1

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu s Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji u sredu nakon vedrog, u dolinama i kotlinama svežeg i maglovitog jutra, tokom dana sunčano i toplije. Popodne na zapadu se očekuje lokalni razvoj oblačnosti i tek ponegde ređa pojava pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 12 do 18°C, maksimalna dnevna od 26 do 30°C. U toku noći u Vojvodini naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U Beogradu u sredu sunačno i umereno toplo. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 28°C.  U četvrtak u glavnom gradu sunčano. Duvaće slab vetar. Minimalna temperatura 19° C, maksimalna dnevna 29° C. U petak i subotu pretežno sunčano, sa maksimalnim teperaturama do 28 ° C u petak i 19 ° C u subotu. U nedelju umereno oblačno. Minimalna temperatura 19° C, maksimalna dnevna 28° C.

U sredu u Evropi oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće na severozapadu, u oblasti Alpa i u delovima centralne Evrope. U ostalim predelima biće suvo. Najhladnije biće u Nemačkoj sa temperaturom oko 20°C, a najtoplije na jugu Španije sa temperaturom preko 35°C.

Na Balkanskom poluostrvu u sredu sunčano i toplije. Popodne u zapadnim predelima jači razvoj oblačnosti, ponegde i lokalni pljuskovi sa grmljavinom. U toku večeri i noći na severozapadu naoblačenje sa pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 27 do 33°C.

VREMENSKA PROGNOZA ZA NAREDNE DANE

U Srbiji u četvrtak pretežno sunčano. U toku jutra i dela prepodneva pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u Vojvodini, a popodne i uveče samo u zapadnim i jugozapadnim predelima Srbije. U petak sunčano i toplo. Popodne i uveče na zapadu i jugozapadu očekuje se ređa pojava pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u brdsko-planinskim predelima.

U subotu sunčano i toplo. Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se uglavnom od 28 do 32°C. U nedelju prepodne sunčano. Sredinom dana u zapadnim, a popodne i uveče i u ostalim predelima naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA