≫ 

Vremenska prognoza do kraja dana (12. jul 2018. godine): Oblačno, mogući pljuskovi sa gmljavinom (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom

  • 1

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Posle podne i uveče razvoj oblačnosti očekuje se u Podrinju, Mačvi, Šumadiji, u zapadnim, centralnim i južnim predelima Srbije, uz lokalnu pojavu pljuskova sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 16 do 20°C, maksimalna dnevna od 25°C na severozapadu do 32°C na jugoistoku Srbije.

U Beogradu do kraja dana promenljivo oblačno i sparno. Na širem području grada u toku večeri mogući su pljuskovi sa grmljavinom.Trenutna temperatura u Beogradu 27C.

Danas je Petrovdan: Ove tri stvari nikako ne smete da radite, jer prizivaju nesreću

- U Srbiji će sutra iznad većeg dela zemlje biti pretežno sunčano, samo u zapadnim, jugozapadnim i centralnim krajevima promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Duvaće slab vetar severni i severozapadni. Najniža temperatura biće od 12 do 20 stepeni, a najviša dnevna od 27 do 30 stepeni, saopštio je RHMZ. U Beogradu će biti pretežno sunčano uz slab severozapadni vetar.

U večernjim satima na širem području grada moguć je kratkotrajni pljusak sa grmljavinom. Najniža temperatura 19, najviša dnevna 28 stepeni.

Prema izgledima vremena do 20. jula, za vikend pretežno sunčano, samo u subotu uz lokalni razvoj oblačnosti retka pojava pljuskova sa grmljavinom.  Tokom celog perioda temperatura oko prosečnih vrednosti za ovo doba godine.

U Beogradu za vikend sunčano i umereno toplo. Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se uglavnom do 29°C. U četvrtak iznad većeg dela Evrope biće suvo, sunčano i toplo. Kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u delovima centralne Evrope, u oblasti Alpa i ponegde na Balkanu. Najhladnije biće na zapadu Skandinavije sa temperaturom oko 20°C, a najtoplije na jugoistoku Balkana sa temperaturom preko 35°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sydney

    12. jul 2018 | 19:48

    Hvala najlepše na prijatnom danu. Uvek je lep uz Kristinu Stojanović. Uhh.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA