≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (13. jul 2018. godine): Pretežno sunčano, u jugozapadnim delovima očekuje se kiša (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu s Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu s Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji u petak pretežno sunčano i umereno toplo. Prepodne u Podrinju, Mačvi, Sremu i u Kolubarskom okrugu biće promenljivo oblačno, ponegde sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, dok se popodne lokalni pljuskovi sa grmljavinom očekuju u zapadnim i jugozapadnim predelima Srbije. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 16 do 20°C, maksimalna dnevna od 23°C u Sremu do 31°C na jugoistoku Srbije. 

U Beogradu u petak promenljivo oblačno, a prepodne biće uslova i za slabu kišu ili pljusak sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 20°C, maksimalna dnevna 25°C.

 

 

Oblačno i sparno Foto: Tanug/Jaroslav Pap

SRBIJA NAREDNIH DANA

 

U Srbiji za vikend sunčano i umereno toplo. U ponedeljak prepodne sunčano. Sredinom dana u zapadnim, a popodne i uveče i u ostalim predelima prolazno naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom.

Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se uglavnom od 26 do 30°C. 

U Beogradu nas za vikend očekuje sunčano i umereno toplo vreme. Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se uglavnom do 29°C.

EVROPA SUTRA

U petak iznad većeg dela Evrope biće suvo, sunčano i toplo. Kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u delovima centralne, istočne i jugoistočne Evrope. Najhladnije biće na severu britanskog ostrva sa temperaturom oko 20°C, a najtoplije na jugoistoku Balkana i u Španiji sa temperaturom oko 35°C.

Na Balkanu u petak sunčano i toplo. Na zapadu promenljivo oblačno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 25 do 35°C.

(Kristina Stojanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA