≫ 

Prelepa Danijela je hrabra policajka iz Kikinde koja je rizikovala svoj život i uletela u vatru kako bi spasila živote ljudi u paklenom lokalu (FOTO)

- Nisam se dvoumila ni sekunde, odmah sam uletela u lokal koji je već bio ispunjen gustim dimom, usplahirane radnice sam udaljila sa mesta i počela sam da gasim požar - priča Danijela

  • 21

Mlada policajka Danijela Stanišin (37) iz Kikinde postala je heroina PU u Kikindi. Ova hrabra policajka ugasila je požar u kikindskom ugostiteljskom objektu "Kod Fićoka" i tako spasila radnice koje su se u to vreme nalazile u blizini požara.

Zbog ove fatalne Grkinje, svaki Srbin će poželeti da se udavi na Skijatosu (FOTO)

Kako je Danijela ispričala za portal "Telegraf.rs" nakon završene smene u PU u Kikindi ona se oko 8 časova zaputila ka svome stanu, iznenanada je primetila da gust dim dolazi iz lokala u centru grada u Ulici Braće Tatića.

Danijela je spasila uplašene radnice Foto: Privatna arhiva

- Nisam se dvoumila ni sekunde, odmah sam uletela u lokal koji je već bio ispunjen gustim dimom, usplahirane radnice sam udaljila sa mesta i počela sam da gasim požar.

Uz pomoć nekoliko vatrogasnih aparata uspela je da ugasi požar Foto: Privatna arhiva

Situacija u gril lokalu nije bila bezazlena jer je pored gustog dima koji je sam po sebi bio opasan, vatra uveliko zahvatila i masivne grede tavanica. Danijela, pribrana i spretna brzo je reagovala, rekavši zaposlenima da se udalje na bezbedno rastojanje, a onda je uz pomoć nekoliko vatrogasnih aparata ugasila požar.

Danijela Stanišin pripadnica je Interventne jedinice Policijske uprave u Kikindi Foto: Privatna arhiva

Danijela Stanišin pripadnica je Interventne jedinice Policijske uprave u Kikindi, a u MUP-u je zaposlena od 2003. godine. Da časno i hrabro izvršava sve zadatke, potvrdili su i njene kolege iz Nezavisnog sindikata policije u Kikindi koji su Danijelu proglasili heroinom godine, jer je čast kako kažu, imati hrabru, lepu i neustrašivu koleginicu.

Policajka iz Sremske Kamenice, Neda Janjušević (22) je još jedna od hrabrih žena MUP- a: 

(Dragana Ivanić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    13. jul 2018 | 12:09

    Konacno neko ko casno nosi uniformu a zenskog je roda...Svaka cast sto nisu u prvom planu silikoni ,stas i golotinja vec ljudskost,spremnost i hrabrost!

  • Miroljub Nikcevic

    13. jul 2018 | 12:06

    Bravo mlada policajko.Pozdrav i sve najbolje u zivotu

  • Wohoo

    13. jul 2018 | 12:37

    Bravo. A ne ono sa instagrama čudo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA