≫ 

Dečak (11) bežao od psa, pa podleteo pod kombi: Sa teškim povredama prebačen je u KC Niš

Za sada ne zna da li će protiv vozača kombija biti preduzete neke mere

  • 16

Dečak star 11 godina teško je povređen u centru Bujanovca kada je bežeći od psa podleteo pod zadnji točkak kombija koji je prolazio ulicom. Policijska uprava Vranje je potvrdila da se incident dogodio u sredu oko 17 časova u Karađorđevoj ulici u Bujanovcu.

Ne razumeju i ne mogu da čitaju srpski: Albanci u Preševu i Bujanovcu traže putokaze na albanskom jeziku

Dečak se igrao loptom između parkiranih vozila, kada je naišao pas. Mališan se uplašio psa i bežeći od njega podleteo pod zadnje točkove kombija marke „Fiat dukato“, bujanovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 31- jednogodišnji vozač.

Bujanovačka hitna pomoć je odmah intervenisala, nakon čega je dete sa teškim povredama prebačeno u Klinički centar Niš. Uviđaju je prisustvovao zamenik osnovnog javnog tužioca u Bujanovcu, ali se za sada ne zna da li će protiv vozača kombija biti preduzete neke mere.

ZDRAVSTVENO STANJE DEČAKA

Jedanaestogodišnji A.R. koji je teško povredjen u saobraćajnoj nezgodi u Bujanovcu zbrinut je u niškom Kliničkom centru, i nalazi se u stabilnom stanju.

- Mališan je zadobio tešku telesnu povredu u vidu preloma karlice. Nalazi se na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju, svestan je, komunikativan i nije životno ugrožen – rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

(S. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mixi

    19. jul 2018 | 11:03

    Teska situcija za decaka,njegovu porodicu ali vozaca. Kad psi imaju veca prava na slobodu od coveka... U celoj Srbiji. Uspesan oporavak zelim malisanu.

  • DH

    19. jul 2018 | 11:21

    Muka mi je vise od kerova!!!

  • Života

    19. jul 2018 | 11:41

    Zemlja gde kerovi imaju veća prava od ljudi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA