≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (25. jul 2018. godine): Pretežno sunčano i toplo, ponegde pljuskovi (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 3

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Na severu Srbije u sredu sunčano i toplo. U ostalim predelima biće promenljivo oblačno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju intenzivniji pljuskovi i grmljavinske nepogode. Duvaće slab do umeren, tokom dana povremeno i pojačan severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 17 do 21°C, maksimalna dnevna od 23°C na jugu do 31°C na severu Srbije. 

U Beogradu u sredu pretežno sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren, tokom dana povremeno i pojačan severozapadni vetar. Minimalna temperatura 18°C, maksimalna dnevna 29°C. 

U Srbiji do kraja nedelje promenljivo oblačno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, dok se na severu Srbije u četvrtak očekuje sunčano. Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se od 24°C na jugu do 32°C na severu Srbije. U nedelju se očekuje malo svežije.

U Beogradu u četvrtak sunčano i toplo. Potom se do kraja sedmice očekuje smena sunčanih i oblačnih intervala, a biće i nestabilno, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se uglavnom od 27 do 29°C.

U sredu oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće u istočnim i jugoistočnim predelima Evrope. Ponegde se očekuju i obilni pljuskovi sa grmljavinom i grmljavinske oluje naročito na Balkana. Najsvežije sa temperaturom oko 20°C biće na severu Britanskih ostrva. Najtoplije biće na jugu Španije sa temperaturom do 35°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krle

    24. jul 2018 | 21:39

    Evo vec sedmi put gledam sutrasnju prognozu nikako da upamtim kakvo ce vreme biti.

  • Divna

    24. jul 2018 | 22:53

    Ova zena je prelepa! Zna li neko koje je.godiste i da li je ono detence slatko sa insta njeno?

  • Smederevac

    24. jul 2018 | 22:13

    Sa Kristinom uvek sunce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA