≫ 

I šalteruše imaju dušu: Poruka u jednoj državnoj instituciji dokazuje da smo svi mi samo obični ljudi (FOTO)

"Videvši ovaj natpis, možda sam po prvi put zaista pomislila, pa, čekaj, ni ovim ljudima zaista nije lako"

  • 3

Zbog rečenice "fali vam još jedan papir" posao šalterskog radnika je verovatno najomraženiji posao. Oni koji moraju da obave neke administrativne poslove, u startu se pripreme na svađu i sukobljavanje. Ipak jedna šalterska radnica uspela je da izmami osmeh na lice svojim strankama.

Hteo je da zakaže zdravstveni pregled za svoju majku, a uspeo da pobedi birokratiju genijalnim potezom: Danas ovu scenu prepričavaju svi

U pitanju je šalterska radnica koja je zaposlena u jednoj našoj državnoj instituciji koja se nalazi u Savskoj ulici u Beogradu. Ona je na šalteru ostavila poruku napisanu flomasterom "Prijatelju, imam ja svojih problema."

Fotografija se ubrzo našla i na društvenim mrežama, a uz nju se našlo i objašnjenje.

- Ovu fotografiju škljocnula sam u jednoj našoj državnoj instituciji koja se nalazi u Savskoj ulici u Beogradu. Kako sam ušla i sela, videvši natpis osmeh mi se raširio od uva do uva. Slatko sam se nasmejala, priupitala da li smem da fotkam, i dobila sam potvrdan odgovor.

Često kada završavamo neke administrativne stvari, papirologija nam se popne na vrh glave. Uglavnom su svi nervozni, kako službenici, tako i stranke. Službenici pretrpani poslom, a stranke nedovoljno strpljive, i eto , već u startu razloga za nervozu.

Videvši ovaj natpis, možda sam po prvi put zaista pomislila, pa, čekaj, ni ovim ljudima zaista nije lako, ko zna sa kakvim problemima lične prirode dolaze na posao.

Svoju papirologiju sam završila brzo i uspešno zahvaljujući službenici koja je uz osmeh i ljubaznost vrlo stručno i efikasno odradila svoj posao - stoji iznad fotografije.

VIDEO: Bahati Kinezi se gađaju mesom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    3. avgust 2018 | 23:14

    A sta reci, ovakvi natpisi ne bi se smeli kaciti....a svi bi trebalo da budemo malo ljubazniji,sa obe strane saltera...svi imamo neke probleme i to zena na salteru ne mora da zna,niti zelim da ona zna, niti mene njen problem zanima...

  • Trudbenik

    3. avgust 2018 | 23:12

    Lepo ... A onda odes u Katastar i nastane haos. Nema te fore koja ce tamo da te oraspolozi.

  • Daca

    4. avgust 2018 | 08:53

    Gospodje šalteruse su u sluzbi pomoci narodu a ova njeno delo pokazuje njenu sebicnost i bezobrazluk jer obavestava kako ona ima problema i tudji je ne zanimaju.Sve te objave po zdravstvenim i javnim usluznim ustanovama su toliko bezobrazne da nemam reči.Postali su toliko drski da ti isticu da ti nemas prava ni da se obratis kao npr.ono u zdravstvenoj ustanovi gde su napisali da nesmes nista ni SAMO DA PITAS.To je Srbija i Srpski drzavni radnici!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA