• 22

Vozači u pravom paklu: Kod Jagodine kolona vozila duga 14 km i postaje sve duža (FOTO)

Pojedini vozači izvlače se iz gužve, i sa četiri uključena žmigavca, zaustavnom trakom voze unazad i do kilometar, kako bi došli do izlaza za naplatnu rampu i tako, vozeći od Jagodine do Ćuprije, zaobišli ovu gužvu

  • 22

Na međunarodnom autoputu Beograd - Niš, kroz Pomoravlje, između Jagodine i Ćuprije, kolona vozila, večeras je duga oko 14 kilometara i svakog časa je sve duža.

Iz pravca Beograda, kolona se formira oko kilometar od ulaza u Jagodinu, rekli su vozači Tanjugu, na ulazu na naplatnu rampu u Jagodini, gđe je kolona vozila takođe dugačka.

Ogromna gužva na granicama: Najgore na Batrovcima, ovi alternativni prelazi će vas spasiti višesatnog čekanja

Isključujući se na ovoj naplatnoj rampi, vozači zaobilaze ovaj "čep" koji je zbog radova na kolovozu kod sela Mijatovac, voze regionalnim putem do Ćuprije oko 13 kilometara i tu se ponovo uključuju na autoput.

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Pojedini vozači, među kojima je večeras bio i jedan autobus sa starnim registarskim oznakama, izvlače se iz gužve, i sa četiri uključena žmigavca, zaustavnom trakom voze unazad i do kilometar, kako bi došli do izlaza za naplatnu rampu i tako, vozeći od Jagodine do Ćuprije, zaobišli ovu gužvu.

(Telegraf.rs

Komentari

  • Nikola

    Pa sve vise je dobrih puteva u zemlji a putovanje njima sve gore.Neko tu nesto ne radi dobro.

  • R line

    Kukaju samo naši gastarbajteri....pravi stranac uredno čeka i ne kuka.....zar bre ništa ne naučiste u toj tudjini nego i ovde na autoputu treba da učite od njih?Ubuduće kome se ne svidja što se Srbija obnavlja nek kruži okolnim zemljama.

  • Beloica

    Citam ove komentare da ovo ima Samo u Srbiji e pa dragi moji prijatelji varate se i ne ruzite nasu zemlju zivim na severu Nemacke ne znam ni sam koliko puta sam se vozio kroz sve te drzave i drzavice da bih stigo do Srbije ali Česka Republika je najgora na svetu a i druge zemlje su tu negde Nemacka takodje uvek su radovi na putu i guzve prema tome postujte malo vise Srbiju

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima