≫ 

Ja sam je tamo uvela i sada se borim da je izvučem: Unuka princeze Jelisavete žigosala inicijale vođe sekte, njena majka progovorila o čitavom paklu (VIDEO)

Poznata glumica i ćerka princeze Jelisavete Karađorđević, Katarina Oksenberg, pokušava da izvuče sviju ćerku Indiju iz kandže organizacije Kita Rejinera

  • 14
Katarina u društvu ćerke Indije Foto: Guliver/Charley Gallay/Getty Images

Katarina Oksenberg, britanska glumica srpskog porekla, zvezda serije "Dinastija" i ćerka princeze Jelisavete Karađorđević, otkrila je da je njena ćerka Indija (27) žigosala inicijale lidera kontroverzne organizacije NXIVM, Kita Rejnijera. Sada je celu priču o ovom užasnom iskustvu jedne porodice podelila pred TV kamerama.

NXIVM organizacija, koja je funkcioniše po piramidalnom principu, povezana je sa kultom seksa i seks trafikingom.

Sve o NXIVM: Zloglasna sekta u kojoj su žene robinje, tela su im žigosana inicijalima osnivača, a u tom paklu je i unuka srpske princeze (FOTO) (VIDEO)

Indija i vođa sekte Rejnijer Foto ilustracija: Pixabay, Facebook, Youtube printskin:Keith Raniere Conversations

Oksenbergova je provela čitavu prošlu godinu u pokušajima da udalji ćerku iz ove organizacije, njenog lidera Kita Rejnijera i njegove desne ruke Alison Mek.

Opisala je momenat kada je saznala da je njena ćerka Indija žigosala inicijale Rejnijera i Mekove i zaprepašćenost koja je usledila nakon užasnog saznanja.

- Kada sam je upitala da li je svesna šta je to što je označila na sebi, odgovorila je da je to "neki latinski simbol". Veoma je moguće da je ona kazala da je to latinski simbol, jer mnoge devojke ne bi kazale da su to Kitovi, i verovatno, Alisonovi inicijali - kazala je ona.

Katarina u društvu Indije kada je bila mlađa Foto: Guliver/Carlo Allegri/Getty Images

Kako kaže, kao majci tako nešto joj je nezamislivo.

- Gledate njihovu prelepu kožu i tela, koja ste pokušali da othranite tako da ne budu zloupotrebljena, a posebno ne da se na njima nađu inicijali nekog čoveka koji brendira devojke. Kako možete da se osećate? Užasno - govorila je Oksenbergova u intervjuu.

Indija Oksenberg, Foto: Profimedia/Mega Agency

Ona je dodala i da se oseća krivom što je njena ćerka pristupila kultu. Naime, ona je najpre odvela Indiju na razgovor za NXIVM motivacioni kurs nakon što je njena ćerka zatražila pomoć da postane preduzetnik.

Dok se Oksenbergova udaljila od grupe, njena ćerka se približila njenim liderima.

- Ja sam je tamo uvela i zato sam se osećala odgovornom da je odatle izvučem. U početku sam osećala užasnu krivicu što sam učestvovala u tome da moja ćerka uđe u tako devijantnu i opasnu organizaciju. A onda sam počela da se informišem o svemu tome... Pričala sam sa brojnim stručnjacima i oni su me pitali: "Hoćeš li prestati da se okrivljuješ zbog toga? Takvi kultovi su podmazane mašine" - priča glumica u svojoj ispovesti.

Kit Rejnijer je, inače, uhapšen u Meksiku ove godine i prebačen u SAD pod optužbom da je, zajedno sa Alisonom Mekom, prisiljavao sledbenice da postanu robinje za starije članove. Tužioci su rekli i da je Mek pomogla Rejneru da zapošljava žene u tajnu organizaciju u okviru NXIVM čiji su članovi imali hirurški instrument sa simbolom sličnim njegovim inicijalima.

Uprkos kritikama, ova organizacija je uspela da prikupi na hiljade pristalica, a neke od njih povezane su i sa svetom Holivuda.

Indija sa porodicom Foto: Profimedia/AFP

Pogledajte deo intervjua:

SVE O OZLOGLAŠENOJ SEKTI NXIVM

Predstavljaju se kao program za samopoboljšanje;

Obraća im se lider kulta Kit Ranijer, koga polaznici moraju da zovu Vangard;

Polaznicima traže da iznesu neke kompromitujuće činjenice o sebi ili porodici, kojima ih ucenjuju ako su neposlušni;

Organizacija se naziva i DOS (Dominantan nad robom, prim. prev.);

Gospodar navodno ima šest robova oko sebe, koji dalje moraju da regrutuju robove;

Više članova je navodno izvršilo samoubistvo pot uticajem kulta;

Članice kulta se moraju javljati svako jutro i svako veče;

Prema svedočenjima, Kejt je imao seks sa svakom od članica;

Tokom inicijacije žene se u predelu genitalija žigošu inicijalima vođe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lona

    6. avgust 2018 | 12:39

    Bez imalo zlobe, iskreno mislim da ne bi išla kod tog manijaka da je morala nešto da radi i zaradi za život. Isključivo zato što žive na tudjem znoju, zato i ne znaju šta će sa sobom. MI sad treba da patimo što se bogataši razmecu i zive raskalasnim zivotom, orgijaju i drogiraju se?

  • Natalija

    6. avgust 2018 | 16:22

    Da su pratili svoje Pravoslavne hriscanske korene nikada ne bi bili u kandzama biznis sekte. Toliko o bezobzirnim princezama...mogla je da se bavi.humanitarnim radom na primer za Kosovo. Imamo strance koji se vise interesuju i pomazu nego potomci srpske kraljevske porodice. Tuzno!

  • Nn

    6. avgust 2018 | 11:57

    Kako bi mu uleteo sa bejzbolkom da ja njega zigosem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA