≫ 

Bahatom vozaču pauk digao "lamborgini" u centru Beograda: Da li je ovo parkiranje još luđe od vožnje 220 na sat? (FOTO)

"Bogati crni panter", kako sebe zove na Instagramu i dalje kači snimke na kojima se vidi da ne izlazi iz svog "lamborginija"

  • 98
Tatin sin parkirao nasred trotoara Foto: parking-servis.co.rs

Pre dve godine za 18. rođendan dobio je nesvakidašnji luksuzni poklon - "lamborgini hurakan", a danas je ovaj tatin sin bahato parkirao svoju moćnu mašinu nasred trotoara u ulici kralja Milutina u Beogradu. Ipak, samo nekoliko minuta kasnije "pauk" ga je podigao i odneo.

Dobio je "lamborginija" za 18. rođendan, a sada divlja ulicama: Najsrećniji srpski klinac na svetu godinama juri 200 na sat i kači snimke (VIDEO)

Tatin sinčić vozi "lamborgini" od 200.000 evra i kroz njive: Ovog puta divljanje ide i do 222 na sat! (VIDEO)

Nekoliko minuta kasnije pauk je odneo automobil Foto: parking-servis.co.rs

- Nema zaštićenih. Pokazali smo da svaki vozač koji god automobil vozio, ukoliko parkira nepropisno, mora da odgovara - rekao je direktor Parking servisa Andrija Čupković.

Tu nije bio kraj bahatosti bogatog mladića. Od njega su radnici "Parking servisa" tražili ovlašćenje o vlasništvu nad automobilom, budući da ga nije imao, seo je u automobil i pokušao da pobegne.

Nema zaštićenih, svi moraju da odgovaraju Foto: parking-servis.co.rs

U tom trenutku se spustila rampa, pripadnici "Parking servisa" su uspeli da ga zaustave, nakon čega su pozvali policiju.

Mladić, kako mu piše na Instagram profilu, navodno živi u Beogradu, a trenutno traži "posao" sa punim radnim vremenom Foto: parking-servis.co.rs

Na svoj Instagram profil je postavio snimak na kom se vidi kako obilazi automobile i kamione na putu, a kazaljka na satu za samo 15 sekundi došla je do 200.

"Bogati crni panter", kako sebe zove na Instagramu i dalje kači snimke na kojima se vidi da ne izlazi iz svog "lamborginija", kog je dobio za 18. rođendan. Ili je to sada možda samo jedan u nizu, jer se slika pored "zverova" raznih boja.

Sudeći po objavama koje kači na svoje društvene mreže, reklo bi se da kada nije u svom skupom četvorotočkašu, onda obilazi luksuzne kafiće i restorane, salone za održavanje automobila i svoj dan završava burnim provodom u fensi noćnim klubovima.

Svoj bogati i raskošni život nije pokazao samo na svojim profilima društvenih mreža, već i dve godine ranije. "Skupcenom zverkom" , koja je bila iznenađenje priređeno za njega, šokirao je sve prisutne zvanice, a i javnost.

Da podsetimo, ovaj dečko je u velikoj diskoteci slavio punoletstvo sa stotinak drugara i drugarica, koji umalo nisu pali u nesvest kad su videli šta je on dobio na poklon.

Naime, muzika je odjednom prestala, sa plafona se spustila platforma, a voditeljka je vikala: "Da ga voziš u zdravlju!"

Na platformi je bio superauto čija cena se u tom trenutku kretala oko 200.000 evra!

Mladić, kako mu piše na Instagram profilu, navodno živi u Beogradu, a trenutno traži "posao" sa punim radnim vremenom.

VIDEO: Ovome je trebalo izvući uši dok je bio mali jer sada može da napravi haos

VIDEO: A ovako je divljao po njivama:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    10. avgust 2018 | 00:26

    Mudar otac ulaze u obrazovanje i znanje svoga deteta pa mu potom podstrecima pomaze dalje u zivotu. Kroz zivot se ide kratkim koracima, ko zivot prebrzo konzumira prebrzo mu postane dosadan pa ode u krajnost. Nazalost pojedini ocevi sem svoje pohlepe nemaju deci sta drugo ostaviti.

  • momci

    9. avgust 2018 | 22:07

    Ovaj nece dugo voziti ovo Auto, jako mi je zao...mlad je..!!

  • Ljubiša

    9. avgust 2018 | 21:51

    I,šta vredi što mu auto prolazi rigorozan tehnički pregled a koji je uveden za one koji imaju plići džep,kad ova budala vozi preko 220 km.i ubiće nekog ko poštuje zakon???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA