Zao čika, loš komša mi je probušio sve gume na autu: Gepek jednog trabanta na Zlatiboru već neko vreme nosi neobičnu poruku (FOTO)

Vlasnik "trabanta" je čak naveo i "učinitelje i podstrekače"

  • 1
trabant sa izbušenim gumama Foto: Facebook

Neobičan zapis na gepeku jednog "trabanta" sa Zlatibora osvanuo je na Fejsbuku, "u ranu zoru, oko 5 sati, zao čika, loš komša mi je probušio sve četiri gume".

Meštani ovog sela ne smeju iz kuća: Kad ih vidi agresivni komšija, iskoči sa sekirom u rukama. Policija ne preduzima ništa (FOTO)

Vlasnik ovog malog plavog oldtajmera nije mogao da sakrije ni bes, ni razočaranje zbog onog što je, kako je rekao, njegov komšija uradio njegovom automobilu, pa je sve što mu je ležalo na duši zapisao na gepeku svog ljubimca...

- 1. maja 2018, u ranu zoru oko 5 sati, zao čika i loš komša mi je probušio sve četiri gume na ovom trabantu. Tako je učinjen neviđen čin mržnje i pretnje prema vlasniku oldtajmera sa ciljem zastrašivanja i unošenjem nemira u ovo pitomo naselje Zlatibora. Učinitelji i podstrekači su poznati policiji: 1. T, 2. A, 3. M, 4 - napisao je na autu.

Očigledno je od 1. maja, kada se "zločin" desio, prestao i da vozi automobil, jer na njemu nema registracije.

Vlasnik "trabanta" je čak naveo i "učinitelje i podstrekače"...

VIDEO: Kauboj iz Železnika

(Telegraf.rs / Izvor: Užice-oglasna tabla)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vota

    13. avgust 2018 | 19:12

    Vise ga ne vozi a bio sam ubedjen da je to veciti automobil to kad jednom kupis nikad se njega ne otarasi vecito ti ostaje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA