Atraktivna Milesa se uključila uživo sa njive, pokazala momcima kako se balira slama, a oni su bacali identične komentare (VIDEO)

U komentarima ispod snimka uglavnom se mogu videti reči podrške muškarca, koji osim što su oduševljeni umećem mlade devojke, ne kriju ni to da im se ona fizički dopada

  • 22

Mlada poljoprivrednica, Milesa Radojević (23) iz sela Brančić kod Ljiga, uživo se uključila sa njive i pokazala drugima kako se balira slama.

Traktor je bio veoma bučan, a stakla prljava, ali to nije sprečilo ovu lepoticu da upali kameru i pokaže da nije sramota biti vredan i raditi na njivi.

Milesa balira slamu; Printskrin: Facebook/Milesa Radojevic/Dobra zemlja

U komentarima ispod snimka uglavnom se mogu videti reči podrške muškarca, koji osim što su oduševljeni umećem mlade devojke, ne kriju ni to da im se ona fizički dopada.

- Srećan rad! Mogla si doći i meni nešto da baliraš, crkla mi presa - stoji u jednom komentaru.

Sve vreme se na snimku čuje neka muzika, a Milesa u jednom trenutku kaže da je lakše balirati, nego utovarati slamu.

Vredna devojka je uključila live i pokazala kako radi; Printskrin: Facebook/Milesa Radojevic/Dobra zemlja

Komentari su se nizali, a ona je odgovarala na pitanja koja su joj postavljana u vezi sa poljoprivrednim mašinama koje koristi.

Ovo nije prvi put da se Milesa pojavljuje kao nesvakidašnja akterka Fejsbuk grupe "Dobra zemlja".

Da podsetimo, kada je mlada poljoprivrednica na društvenim mrežama pokušala da polemiše u grupama čija je tematika poljoprivreda suočila se sa podsmehom i nepoverenjem. 

Muškarci nisu verovali da se ona bavi poljoprivredom; Foto: Telegraf/privatna arhiva

Pitanje je samo - da li zbog toga što je žena, što je mlada i lepa ili zbog toga što voli da se slika kao i većina njenih vršnjakinja.

Danas kada na socijalnim mrežama devojke objavljuju svoja zgodna tela po plažama, brodovima, jašući flamingose, ovakav primer je više nego redak.

Možda je postalo sramota biti poljoprivrednik i raditi mukotrpno na traktorima umazanim crnim uljem koje se jedva skida, ali ta "pravila" ne važe za ovu vrednu i sposobnu lepoticu.

(S.Čenad - s.cenad@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Julija

    14. avgust 2018 | 14:54

    "Svakom ludaku normalno okruzenje deluje nenormalno", rece neko pametan. Da li smo se mi toliko izopacili da smo sve izokrenuli, pa nam ova pametna i vredna devojka izgleda kao folirant, a nabedjene "lepotice" bez grama mozga, ali kg silikona deluju normalno?Pitam se ko je ovde lud?

  • Zlatko

    14. avgust 2018 | 13:22

    Svaka cast, devojko! Dok svi salju izvestacene fotke sa letovalista, Milesa pokazuje sta je prirodni i odgovorni pristup zivotu. Za svaku pohvalu!

  • Bane

    14. avgust 2018 | 13:08

    Placu parovi za ovom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA