≫ 

Njeno moćno telo i seksi tetovaža osvojili su Štrand, a mi smo našli prelepu devojku o kojoj danima svi pričamo (FOTO)

Bavi se džez baletom, fitnes trener je i obožava da radi sa decom

  • 33

Zgodno i izvajano telo jedne Novosađanke, pre nekoliko dana na Štrandu privlačilo je poglede prisutnih, a zapala je za oko i jednom fotografu. Ubrzo, nakon objavljivanja njenih fotografija na našem portalu, interesovanje za nju je postalo još veće, svi su se pitali ko je misteriozna devojka. E pa, pronašli smo je!

Marija Čukuranović ima 28 godina, prirodna je riđokosa, bavi se džez baletom od svoje šeste godine i radi i kao fitnes trener. Veoma je pozitivna i druželjubiva devojka, a kroz razgovor sa njom shvatili smo da nisu tačne tvrdnje da su lepe i zgodne devojke, uvek uobražene. Baš suprotno.

Marija Čukuranović na Štrandu Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Pre svega želim da kažem da su me slike na vašem portalu prijatno iznenadile, ali i tekst koji ste napisali. Svi moji prijatelji i poznanici zvali su me da mi saopšte da su čitali tekst o meni. Inače za sebe mogu da kažem da sam sasvim obična devojka, koja voli da trenira, izlazi i druži se. Moja najveća ljubav je džez balet kojim se bavim od svoje šeste godine, a deset godina radim kao instruktor istog. Poslednje dve godine sam posebno ispunjena jer imam svoju plesnu školu - ističe Marija.

Riđa kosa je čini drugačijom od drugih devojaka Foto. Privatna arhiva

Osim džez baleta, velika ljubav joj je i kros fit, koji je pored plesa zaslužan za njeno izvajano telo. Kako kaže, veoma brine i o ishrani, hrani se zdravo i pažljivo bira namirnice.

Marija voli da radi sa decom, to joj je veliki izazov Foto. Privatna arhiva

- Obožavam sport, a u slobodno vreme treniram kros fit. Radim i kao fitnes trener, a rad sa mladim devojkama i ženama mi baš prija jer mogu da vidim njihov napredak i rezultat. Ipak najviše radim sa decom, i to mi je uvek veliki izazov jer kao njihov trener imam veliku ulogu u njihovom odrastanju, pre svega sam im prijatelj, pa onda trener - dodaje ova prezgodna Novosađanka.

Džez balet je njena velika ljubav Foto. Privatna arhiva

Ipak, na veliko razočaranje mnogih muškaraca iz Srbije, Marija je zauzeta. Ipak, kada smo je pitali da li je njen dečko bio ljubomoran kada je video naš tekst, ona tvrdi da nije i da mu je bilo veoma drago.

- Već neko vreme imam momka koji živi u Engleskoj i koji je takođe sportista. Nedavno je postao prvak Engleske u džiu džici, na šta sam veoma ponosna. Kada je video moje fotografije i tekst, bilo mu je veoma drago, nije bio ni malo ljubomoran. Nema razloga za to, tu smo da budemo podrška jedno drugome - ispričala je ona.

Marija sa dečkom Foto. Privatna arhiva

Nismo mogli, a da se na kraju razgovora ne osvrnemo i na njene tetovaže.

- Imam ih tri, jednu veliku i dve manje. Sve imaju zaista jako i pozitivno značenje za mene, ali zaista ne želim to da otkrivam. Ljubitelj sam tetovaža i sigurno planiram još da ih radim. A šta će to biti, videćete sledeće godine na Štrandu - tajanstveno nam je odgovorila Marija i zaintrigirala nas da iščekujemo uspehe i lepe vesti od ove vredne i prelepe devojke.

(Marija Antonijević - m.antonijevic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA