≫ 

Karići svetskim milionerima održali čas skromnosti: Zvanicama sa venčanja tražili na poklon isključivo jednu stvar (VIDEO)

- Neki od njih su spremali stvarno skupocene svadbe, ali moj sin Nebojša to nije hteo da primi - rekao je Bogoljub za "Telegraf"

  • 16

Biznismen Bogoljub Karić i njegova supruga Milanka juče su oženili sina Nebojšu. Svadba je organizovana na Svetom Stefanu, a mladenci su odlučili da umesto poklona zamole goste za po jednu knjigu, a da novac mogu da doniraju, ako žele, za nezbrinutu decu.

Luksuzno venčanje zabranjeno za javnost: Bogoljub Karić oženio sina i nije štedeo pare, a mladoženja sudbonosno "da" izgovorio u patikama (VIDEO)

- Svima sam rekao da od poklona za svadbu donesu po jednu knjigu za moju biblioteku, tako da sam šeika iz Katara, Omana, značajne ljude iz Egipta, Indije, Amerike, Afrike, Kine, Indije, Nemačke, Kanade i Rusije ostavio bez teksta. Neki od njih su spremali stvarno skupocene svadbe, ali moj sin Nebojša to nije hteo da primi. Jedini novčani poklon koji je prihvatio bila je donacija ne veća od 50 dolara za nezbrinutu decu - rekao je Bogoljub Karić za "Telegraf".

Od poklona za svadbu tražili su svakom da donese po jednu knjigu za njihovu biblioteku Printskrin: Facebook/Bogoljub Karić

Posle ovoga, verujemo da su Karići značajno obogatili svoju biblioteku i dugo neće morati da traže štivo za čitanje. A deca iz doma će sigurno biti presrećna.

Scena sa venčanja na Svetom Stefanu Printskrin: Facebook/Bogoljub Karić

- Nebojša je ovim potezom zatekao sve milijardere koji se gađaju preskupim poklonima. Svi su bili u šoku, ali su razumeli i čestitali mu što im je Pećanac sa Kosova održao čas skromnosti - dodao je Bogoljub.

VIDEO: Mlade u Srbiji na svadbu limuzinom! U Indiji slonom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    19. avgust 2018 | 18:40

    Zasto je ogranicio ne vise od 50 dolara za nezbrinutu decu kad ljudi imaju milione... nek daju koliko misle da treba!

  • aplauz

    19. avgust 2018 | 18:42

    bas svi se bogate na racun rada drugih ljudi.secate se Kapitala ,Marksa? Dakle,siromasni finasiraju bogate;ili radite za njih ili idete na njihove konzerte i sl.i divite im se,svima od reda. pa kada bogati delic koji su od vas uzeli i vrate mi smo odusevljeni njihovim humanitetom. BRAVO!

  • Miki

    19. avgust 2018 | 17:14

    Svaka cast na humanosti jos kad se to objavi na sva zvona narodu koji im je omogucio da se takoi bahate,onda sve ima smisla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA