≫ 

Veliki preokret: Davali su mu svakojake nadimke zbog obešene mačke, a iza ovoga se krije sasvim druga priča (FOTO)

Neka ovo posluži kao nauk da ne verujemo svemu što vidimo na društvenim mrežama

  • 22

Velika prašina podigla se juče kada su članovi Pokreta Levijatan na Instagramu podelili fotografiju na kojoj se, navodno, vidi kako je mladić iz Kikinde najpre namamio mačku u krilo, a potom je obesio. Svi su iste sekunde počeli da se utrkuju ko će pre osuditi mladića: od poznatih ličnosti, preko medija i boraca za zaštitu životinja, pa sve do korisnika društvenih mreža. Slika je šerovana desetine hiljada puta, a 24 sata kasnije, priča je dobila pravi veliki preokret.

Kako prijatelji i porodica ovog mladića tvrde, on je zapravo spasao život mački, nakon što ju je zatekao obešenu o konopac.

Mladić iz Kikinde se "pohvalio" trofejom: Namamio mačku u krilo, pa je obesio i sve to slikao (FOTO)

Srednji prst koji je pokazao, a koji je opet tumačen kao ruganje "mrtvoj" životinji, zapravo je poruka onima koji su pokušali da joj oduzmu život.

- Klinac nađe obešenu, ali živu mačku, slika, oslobodi je, slika se s njom kako pokazuje srednji prst onom ko ju je obesio. Na insta okači slike pogrešnim redosledom, ispada da je on obesio mačku i sad traje hajka na to dete, Levijatan objavljuje lične podatke. KOŠMAR - napisala je jedna korisnica Tvitera.

Samo dan raniije, komentari na fotografije glasili su ovako:

- Nikakva objašnjenja ne prihvatamo, nikakva POJAŠNJENJA NI IZVINJENJA. Niti ćemo ulaziti u polemiku samo molimo Boga da nije maloletan - napisali su članovi Pokreta Levijatan na Instagram i Fejsbuk profilu kada su podelili fotografije na kojima piše da je jedna od njih objavljena 9 sati ranije.

Nauk za sledeći put: ne sudite o onome što vidite ukoliko nemate sve činjenice. A naročito ne sudite po onome što vidite na društvenim mrežama.

VIDEO: Četka za lizanje mačaka, najluđi izum do sada

(J. S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gambit

    22. avgust 2018 | 20:15

    Video obesenu macku, jos uvek zivu, uzima tel da slika pa posle toga je spasava. Zatim slucajnu objavi slike na Insta pogresnim redosledom , da li stvarno veruje neko u ovu pricu?

  • Wohoo

    22. avgust 2018 | 16:27

    Da priču niste plasirali,mi ne bismo osudjivali. Mislite Vi o tome

  • Hmm

    22. avgust 2018 | 15:34

    Pa vi ste ga nazvali monstrumom .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA