≫ 

Posle jake eksplozije izgoreo stan u Novom Sadu: Komšije spasavale muškarca u plamenu, devojčica se nagutala dima, vatrogascu pozlilo (VIDEO)

Hitna pomoć je tri puta intervenisala zbog posledica ovog požara

  • 0

U požaru koji se tokom noći dogodio u Ulici Petra Drapšina povređene su tri osobe, od kojih jedna teško. Izgoreo je stan u Petra Drapšina 49, na trećem spratu, a svedoci navode da se prethodno čula jaka eksplozija

U ekploziji je raznet gotovo ceo stan, a nakon eksplozije čuli su se vrisci. Komšija iz susedne zgrade spasio je čoveka koji je iz stana istrčao u plamenu.

U Hitnoj pomoći za 021.rs kažu da je teško povređen 40-ogodišnji muškarac Š. G, koji je zbog opekotina na većoj površini tela, nakon zbrinjavanja, prevezen na reanimaciju u Urgentni centar. Kako 021 saznaje u Kliničkom centru Vojvodine, on se nalazi u šok sobi i život mu je ugrožen.

Nekoliko detonacija odjeknulo u blizini Bostona: Eksplodirala cev za gas, jedna osoba poginula (FOTO) (VIDEO)

Tridesetčetvorogodišnja žena J. A. zadobila je opekotine ruke i takođe je prevezena u Urgentni centar. U KCV navode da se nalazi na posmatranju i da će verovatno tokom dana biti puštena kući. Zbog velike izloženosti dimu, 14-ogodišnja devojčica prevezena je u Dečiju bolnicu.

Kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać, Hitna pomoć je još dva puta intervenisala zbog posledica ovog požara. Četrdesetpet minuta posle ponoći, tokom gašenja požara pozlilo je vatrogascu. On je, nakon pregleda i zbrinjavanja, prevezen na Institut za kardiovaskularne bolesti.

Sat vremena kasnije, pomoć je ukazana 27-ogodišnjoj devojci koja je imala stresnu reakciju. Ona je pregledana i zbrinuta na licu mesta. Uzrok požara za sada nije poznat, a materijalna šteta je velika.

(Telegraf.rs/021.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA