≫ 

Vozačima kamiona nikad nije bilo gore: Čekaju na prelazima i do sedam sati

Za teretna vozila na izlazu iz Srbije zadržavanja su višečasovna

  • 4

Umeren broj vozila očekuje vozače kako na autoputevima, tako i na ostalim putevima I i II reda, a vanrednih zastoja i prekida nema, saopštio je AMSS.

Poražavajući rezultati akcije AMSS-a: Neispravno 28 odsto vozila, ono na čemu smo najviše "padali", moglo je ima kobne posledice

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na putničkim terminalima naših GP, trenutno nema dužih zadržavanja.

Za teretna vozila a izlazu iz Srbije zadržavanja su višesatna - na GP Batrovci čeka se oko sedam sati, na GP Horgoš oko četiri sata i na GP Kelebija oko dva sata.

VIDEO: Kamion pun cigli se prevrnuo na automobil

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dalibor

    19. septembar 2018 | 09:34

    Uskoro ce se smanjiti zadrzavanje na granici! Vozaci odlaze iz Srbije u jednom pravcu i to ce se i nastaviti! Pa posle nece biti guzve!

  • Ацо

    19. septembar 2018 | 09:33

    Ја чекам на Хоргошу ниско се померили већ 6 сати 200 метара

  • Billy Pitton

    19. septembar 2018 | 10:00

    Kad su nesposobni da naprave sistem kao sto je u Americi i Kanadi???Detroit je 5 puta veća granica nego bilo koja dole, ali ima 20 kućica za kamione.Realno kad je gužva ja predjem preko za pola sata.Kontam da raja mora da prehranjuje porodicu, ali 7 sati na grani svaki put ja bi odmah dao otkaz!Momentalno!Dole nitko ne placa za ništa!Sidam vam kapu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA