• 2

Ljubiša delio račune kao da je poštar: Novosađani danima nisu dobijali pošiljke, Pošta Srbije tvrdi da je svoj posao obavljala redovno

Informacije za koje navodite da se nalaze u obaveštenju, nisu tačne, a sve pošiljke, uključujući i pošiljke koje sadrže račune, uručene su primaocima na adresi, navode iz Pošta

  • 2

Stanare jedne zgrade u naselju Liman, u Novom Sadu, sačekalo je neuobičajeno obaveštenje da poštu više neće dobijati u svoje sandučiće, već će morati da je preuzimaju lično u poštama, jer nema dovoljno radnika.

Preslatka Sofija umesto izlazaka i skupe odeće, bira štap i ovce koje vodi na ispašu: Za svoje vršnjake ima važnu poruku (FOTO)

Upravnik zgrade u Fruškogorskoj ulici 12, Ljubiša Zaviša kaže da je rešio sam da sazna šta se dešava.

- Nama pošta u celom kraju nije dolazila nekoliko dana i otišao sam u poslovnicu da proverim šta se dešava. Tamo su mi dali čitave svežnjeve koverata, računa itd, tako da sam ja na kraju podelio sve pristigle pošiljke stanarima u mojoj zgradi, a pošta se sad ograđuje - kaže Zaviša.

Obaveštenje upravnika zgrade, Foto: Facebook

Nazvali smo nekoliko stanara zgrada u ovoj ulici i oni su nam potvrdili Ljubišinu priču.

- Nisu radili svoj posao - rekla je jedna od stanarki iz broja 14.

SVIM STANARIMA JE REČENO ISTO

Stanar iste te zgrade rekao je da nekoliko dana nije dobijao račune, pa se zapitao o čemu je reč.

- Oni su se sad uhvatili za formulaciju izjave, nije pošta izdala to zvanično saopštenje, ali svi koji smo odlazili da pitamo, svedoci smo šta nam je rečeno - nema ko da podeli, uzmite svoje račune ovde - rekao nam je Mirko.

On je dodao da razume Ljubišu koji je to transparentno napisao, "čisto da bi ljudi znali što im ne stižu računi i da odu da ih plate".

POŠTA NE STOJI IZA OBAVEŠTENJA

Pitali smo Poštu Srbije za objašnjenje:

- Obaveštavamo Vas da Pošta ne stoji iza obaveštenja za koje navodite da je zalepljeno na adresi Fruškogorska 12. Takođe Vas obaveštavamo i da informacije za koje navodite da se nalaze u obaveštenju, nisu tačne i da su sve pošiljke, uključujući i pošiljke koje sadrže račune, uručene primaocima na adresi.

Zašto nam u Pošti nisu potvrdili ono što navode stanari Fruškogorske ulice, nismo sigurni.

VIDEO: Iz Bebanovog benda su ga izbacili jer je skuvao golubija jaja, sada se nalazi na putu iskupljenja

(S. Čenad/s.cenad@telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    Posta Srbije je u raspadu samo svi cute o tome

  • Postar

    Vrlo moguce.Posta je u rasulu.Gomila radnika od postara do strazara i cistaca radi na PP ugovor za neke male pare.Cim nadju bolji poso napustaju PTT.A onda posle nema radnika.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima