• 26

Pojavili se novi snimci igračice sa vašara u Šapcu, na kojima vadi grudi i simulira seks na stolu: A šta sada svi vi, osuđivači, imate da kažete? (VIDEO)

Ko je nemoralniji? Oni koji prodaju svoje telo ili oni koji to isto telo plaćaju?

  • 26

- Ju, sramota me! Juuu, ja to ne bih nikad tako! Kakav primer daju našoj deci? Znaju li im roditelji šta rade? Ku*ve - komentari su na snimak vašara u Šapcu, u kom oskudno odevena igračica simulira seks sa jednim gostom. Čini mi se sad, kad sam još jednom pogledala fotografije i snimke, da su od ljudi bez morala mnogo gori oni sa lažnim moralom. Oni koji se na ovakve scene zgroze, a dovedu dete ispod tog istog šatora. Oni koji prave ove snimke, a sede za tim stolovima i slikaju se sa ženama koje posle osuđuju.

Dok je Vendi sa Erom pravila rusvaj, igračica na vašaru u Šapcu zajahala gosta i simulirala seks! (VIDEO)

Da vas pitam ja - šta će jedan moralan čovek ispod šatora? Šta će ispod njega sa detetom?

Dečak je nemo posmatrao zbivanja oko sebe/ Foto: Facebook/Dragan Todic

Ispravite me ako grešim, ali ne sećam se da je vašarski šator nekad služio za molitvu. Ti, moralni čoveče, ako si hteo dete na sok da izvedeš, mogao si to uraditi i nekoliko metara dalje, pa mu kupiti limunadu na točenje. Nisi morao da ga postaviš u centar zbivanja, dok raskalašna plesačica vadi dojke iz svog grudnjaka i maše okolo njima.

Imao si izbor, moralni čoveče, ali si napravio pogrešan.

Svi vi koji ste obukli majicu na kojoj je velikim slovima napisano "SRPSKA ČAST", pa ste kitili raskalašnu Vendi i Eru ko zna kako zarađenim krupnim novčanicama, "parili oči" nad polugolim oznojenim telima. Slikali ih i snimali, pa to kasnije postavljali na svoje društvene mreže... Niste se nijednom zapitali, lažni moralisti, kakvu ste sliku time poslali o sebi.

Padali su selfiji na sve strane/ Foto: Facebook

Svi vi koji ste na toj šabačkoj poljani ispod šatora, zamagljenim pogledom od pijanstva, buljili u ono što vam je servirano, namigivali ortacima, upirali prstom u gole žene i upijali do duboko u noć, sa jednakim uživanjem, najgori alkohol i najgori nemoral - jednako ste nemoralni kao i te žene.

Najpre se pojavio jedan snimak, u kom se plavuša sa dredovima i loše urađenim usnama uvija u krilu jednog gosta. Vidi se na tom snimku da on uživa, ali i da se onaj do njega "zgrožava". Ne znam samo zbog čega: prizora ili toga što nije njega izabrala za ples u krilu.

Sada se pojavio i drugi snimak, u kom gorepomenuta plavuša vadi dojke iz grudnjaka i prinosi ih licu muškarca.

Da li su ovi prizori užasni? Naravno da jesu. Prostitucija je nelegalna stvar, a kada zarađujete novac pokazujući svoje golo telo i plesom u krilu - to je vid prostitucije. Da li mi to osuđujemo? Naravno, kao i sve drugo što je nelegalno. Ali, isto tako, osuđujemo i one koji uživaju u svemu ovome. Koji grle i privlače sebi polugola tela. Koji otimaju od drugih muškaraca jednu, drugu, treću igračicu. Koji dovode decu pod ovaj šator gde igračica u trenucima, kako se čini gubljenja zdrave svesti, simulira seks kako sa prisutnim "gostima", tako i sa stolom, stolicom i ostalim inventarom.

Zašto bi oni bili manje krivi kad su dobrovoljni saučesnici, koji čak plaćaju da budu deo bluda i razvrata?

Zašto društvo njima aplaudira kad su oni sve samo ne primer dobrog muža, oca, čoveka?

Pogledajte i fotografije sa ovog "skupa".

I stariji muškarci su se otimali/ Foto: Facebook


Igračice simuliraju seks sa stolom/ Foto: Facebook


Foto: Facebook


Foto: Facebook


Foto: Facebook


Foto: Facebook

VIDEO: Možda se afekcija prema ovakvim ženama može svrstati u fetiš. Pogledajte kakvih sve fetiša ima: 

(V.D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima