• 0

Svakodnevna donacija voća i povrća

Onima kojima je pomoć najpotrebnija, zahvaljujući kompaniji Delez Srbija, a posredstvom Banke hrane Beograd, svakog dana obezbeđuje se sveže voće i povrće u prodavnicama Maxi i Tempo

  • 0

Za korisnike Banke hrane, iz 27 gradova u Srbiji, samo u prvoj polovini godine obezbeđeno je 730 tona voća i povrća. Na taj način, u okviru projekta "Pomažemo da imaju oni koji nemaju", više od 9000 socijalno najugroženijih građana svakodnevno ima obezbeđen obrok.

Onima kojima je pomoć najpotrebnija, zahvaljujući kompaniji Delez Srbija, a posredstvom Banke hrane Beograd, svakog dana obezbeđuje se sveže voće i povrće u prodavnicama Maxi i Tempo.

U okviru projekta "Pomažemo da imaju i oni koji nemaju" uključeno je 68 udruženja.

- Svim našim korisnicima mnogo znače redovne donacije svežeg voća i povrća zbog nutritivnih sastojaka, a mogu da ih koriste i za pravljenje sokova, džemova i zimnice. Kvalitetnija i bolje balansirana ishrana svakako utiče na poboljšanje njihovog zdravlja i života uopšte - kaže Radmila Ivetić, u ime Banke hrane Beograd.

Projekat traje već tri godine i do sada je donirano više od 3000 tona hrane.

Saradnja kompanije Delez Srbija i Banke hrane traje više od 10 godina, zajedno se organizuju različite aktivnosti sa ciljem da se pomogne najsiromašnijim građanima Srbije i obezbedi hrana za njih.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima