• 0

Svakodnevna donacija voća i povrća

Onima kojima je pomoć najpotrebnija, zahvaljujući kompaniji Delez Srbija, a posredstvom Banke hrane Beograd, svakog dana obezbeđuje se sveže voće i povrće u prodavnicama Maxi i Tempo

  • 0

Za korisnike Banke hrane, iz 27 gradova u Srbiji, samo u prvoj polovini godine obezbeđeno je 730 tona voća i povrća. Na taj način, u okviru projekta "Pomažemo da imaju oni koji nemaju", više od 9000 socijalno najugroženijih građana svakodnevno ima obezbeđen obrok.

Onima kojima je pomoć najpotrebnija, zahvaljujući kompaniji Delez Srbija, a posredstvom Banke hrane Beograd, svakog dana obezbeđuje se sveže voće i povrće u prodavnicama Maxi i Tempo.

U okviru projekta "Pomažemo da imaju i oni koji nemaju" uključeno je 68 udruženja.

- Svim našim korisnicima mnogo znače redovne donacije svežeg voća i povrća zbog nutritivnih sastojaka, a mogu da ih koriste i za pravljenje sokova, džemova i zimnice. Kvalitetnija i bolje balansirana ishrana svakako utiče na poboljšanje njihovog zdravlja i života uopšte - kaže Radmila Ivetić, u ime Banke hrane Beograd.

Projekat traje već tri godine i do sada je donirano više od 3000 tona hrane.

Saradnja kompanije Delez Srbija i Banke hrane traje više od 10 godina, zajedno se organizuju različite aktivnosti sa ciljem da se pomogne najsiromašnijim građanima Srbije i obezbedi hrana za njih.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima