• 74

Stefanović najavio nova ulaganja u opštini Koceljeva (FOTO)

Ministar je pohvalio rad policijske stanice, koja pripada Policijskoj upravi Šabac, ističući da je stopa kriminala u Koceljevi izuzetno niska i da na ovoj teritoriji nije bilo izvršenja težih krivičnih dela

  • 74

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović poručio je danas, nakon obilaska Policijske stanice u Koceljevi, da policija osiguravajući bezbednost građana ujedno daje i doprinos stvaranju boljeg ambijenta za privlačenje investicija.

Sve specijalne jedinice MUP-a u stanju najviše pripravnosti! Posle zauzimanja severa Kosova, oglasio se ministar policije

Nebojša Stefanović u Koceljevi; Foto: Tanjug/MUP Srbije

- Danas smo u poseti Policijskoj stanici Koceljeva, i razgovarali smo o tome šta možemo da učinimo kako bi unapredili bezbednost. Ova sredina je veoma značajna za razvoj voćarske i prerađivačke industrije i policija će dati sve od sebe kako bi obezbedila maksimalanu sigurnost građana, a time i doprinela stvaranju boljih uslova za investicije - rekao je Stefanović.

Nebojša Stefanović u Koceljevi; Foto: Tanjug/MUP Srbije


Nebojša Stefanović u Koceljevi; Foto: Tanjug/MUP Srbije

Ministar je pohvalio rad policijske stanice, koja pripada Policijskoj upravi Šabac, ističući da je stopa kriminala u Koceljevi izuzetno niska i da na ovoj teritoriji nije bilo izvršenja težih krivičnih dela.

Nebojša Stefanović u Koceljevi; Foto: Tanjug/MUP Srbije


Nebojša Stefanović u Koceljevi; Foto: Tanjug/MUP Srbije

- Mi ćemo nastaviti da radimo na poboljšanju uslova rada policije. Unapredićemo opremu na upravnim poslovima što će građanima olakšiti izadavanje ličnih dokumenata, ali ćemo nabaviti i nova vozila koja će policajcima olakšati terenski rad. Ova stanica će takođe kroz prijem novih policijskih službenika u narednoj godini podmladiti svoj kadar, a bezbednost će biti unapređena i postavljanjem kamera koje će biti ugrađene na teritoriji cele policijske uprave - rekao je Stefanović.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    Srbija je konacno na stabilnim nogama i nova ulaganja su nam prioriteti...sve pohvale!

  • Marija

    Svaka cast pripadnicima policije iz Koceljeva, oni treba da budu primer za celu Srbiju

  • Jasna

    Verujem da ce uskoro ovako biti i u ostatku Srbije, da ce uz pomoc ministra i ulaganja u MUP stopa kriminala opasti na minimum

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima