≫ 

Dušan Todorović umro u Barseloni, otac se od njega oprostio najtežim rečima: Spavaj, sine, dosta si se namučio (FOTO)

Mali anđeo je izgubio tešku bitku

Četvorogodišnji Dušan Todorović Duki je ujedinio i pokrenuo Srbiju. Ono što mnogima nije uspelo, malom heroju jeste, ali nažalost svoju bitku nije dobio.

Zahvaljujući njemu i njegovoj hrabroj porodici pobediće drugi mali veliki borci.

>>> Počivaj u miru anđele, vole te zauvek tvoji Grobari! Partizan se emotivno oprostio od malog Dukija (FOTO)

Otac Dušana Todorovića napisao je danas na svom profilu potresnu poruku: "Spavaj... SINE! Dosta si se namučio, mirno spavaj, dovoljno si već postigao u životu, ŠAMPIONE!

Podsetimo, mali Dušan Todorović dve godine vodio je tešku borbu za život, i nije mu bilo preostalo mnogo vremena. Ovaj hrabri mališan od 2016. bolovao je od podmuklog raka nadbubrežne žlezde -neuroblastoma.

Mali Duki je već jednom operisan, prošao je ciklus hemoterapija, ali bolest se u julu 2018. vratila.

Cela Srbija digla se na noge kako bi se na vreme obezbedio novac za lečenje mališana u Barseloni, a najveći doprinos dao je fudbaler Nemanja Matić.

- Verujemo da želite da znate ko je anonimni uplatilac. U pitanju je gospodin Matić. Nemanja Matić kome se i ovim putem zahvaljemo od srca. Da ne nabrajamo pojedinačno i iz toga napravimo propust, želimo da se zahvalimo apsolutno svima koji su na bilo koji način uz nas! Duki je ujedinio ljude, Duki je spojio nespojivo. Dragi ljudi, isti, slični, različiti, hvala vam još jednom na svemu! Još jednu molbu kao roditelji imamo, a to je da u miru nastavimo našu borbu, a to je borba za Dukijev život što nam je prvi i jedini cilj! HVALA VAM! - poručili su tada Dušanovi roditelji.

(Telegraf.rs/TV Centar)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    29. septembar 2018 | 23:23

    Duso mila neka te Andjeli cuvaju!Tvoja igra neka se nastavi tamo gde nece nista da te boli,sa Andjelima jer si i sam Andjeo koji je pokazao svima nama kako se bori i igra u najtezim trenucima i izasao si na teren kada je bilo najteze,ŠAMPIONU♥♥♥♥♥!NEKA TE ANDJELI CUVAJU I SAUCESCE PORODICI!

  • Nada

    29. septembar 2018 | 23:50

    MAli andjele neka ti je laka zemlja.spavaj mirno.

  • Aleksandar

    29. septembar 2018 | 23:22

    Spavaj sa Andjelima Andjele! I nadji sebe hodi gaju besmrtan bices u tom raju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA