"Da ne bude da sam platila nekoga da se zakuca u Cecinu kuću": Žena Vlada Divca objavila dve poruke nakon jučerašnjeg incidenta

Snežana Divac je novim tvitovima zbunila svoje pratioce

  • 2

Snežana Ana Divac danas je na svom Tviter profilu ostavila poruku, povodom jučerašnjeg upada u kuću folk pevačice Svetlane Ražnatović Cece, kojoj su nepoznata lica probila kapiju sa dva vozila marke "mini kuper" i jednim karavanom.

S obzirom na činjenicu da su osumnjičeni vozili "mini kupere", supruga proslavljenog košarkaša je napisala:

- Samo da ovi istraživački novinari se sada opet ne prebace na to sto ja imam "minija", pa da ne bude da sam platila nekoga da se zakuca u Cecinu kuću - objavila je ona.

Snežana je pritom aludirala na sumnje koje su se pojavljivale u domaćim medijima da je na neki način umešana u slučaj "kantrimen" - saobraćajnu nesreću u kojoj je stradao Luka Jovanović na Brankovom mostu 25. jula 2014. godine.

Policija saslušavala i poznate koji voze mini morisa?

Spekulisalo se tada da je "kantrimen" koji je udario Luku, a koji policija nikada nije našla, zapravo pripadao porodici Divac. Snežana se nakon nesreće sama obratila Lukinim roditeljima, koje do tada nije poznavala, rekavši kako je Luku sanjala tri puta. Izvesnu sumnju pobudila je i činjenica da je Vladi Divcu, kako su tada pisali mediji, pukao čir u noći Lukine pogibije. Ipak svaku implikaciju da je umešana u ovu tragediju ona je kategorički odbila. Ona se, nakon pogibije, odselila u Ameriku.

- Mislim ima tu elemenata. Opet sam pobegla za Ameriku, hvalila Karleuin koncert, i Vladi povišen pritisak - nastavila se ona na svoj prvi tvit.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA