≫ 

Prvo je pisao bolesne viceve o pokojnom malom Dukiju, pa mu je obrisan profil, a sada je okačio novu nebuloznu poruku

Čini se da je vlasnik ovog Fejsbuk profila već neko vreme "pripremao teren" za ovakvo ponašanje jer je i ranije objavljivao statuse sličnog tipa

  • 20

Monstruozni "vic" na račun malog Duleta koji je juče zgrozio Srbiju napisao je neko ko se krije iza profila "Armagedon Motokultivator Wajtt". Njegov profil jutros nije postojao, ali je oko podneva ponovo aktiviran i to uz obraćanje zgroženoj javnosti.

Mislili smo da od Gaćešine "šale" na račun male Milice nema ništa morbidnije, a onda se pojavio bolestan "vic" o malom Dušanu

"Izvinjavam se svima, otišao sam predaleko...

Izvinjavam se svima, i ja sam slao smsove, ovo je bilo previše...

Izvinite još jednom, ne znam, bolje rečeno ne mogu da opišem svoju glupost...

VOLIMO TE, DUKI"

Izvinjenje, Prinskrin/Facebook

Ove rečenice izvinjenja nakon više od neprimerenog vica o malom Dušanu Todoroviću, dečaku koji je zarobio naša srca tokom hrabre borbe sa opasnom bolešću, a slomio ih kada je tu borbu izgubio, nisu naišle na odobravanje Fejsbuk zajednice koja ne može da oprosti teške reči koje su napisane, a ni činjenica da je i on "slao poruke" ne znači ništa kada je bio u stanju da napiše nešto tako skandalozno samo dan ranije. 

On je tada objavio sramotan post zbog kog svakom normalnom čoveku prostruji krv u žilama od besa.

"Zašto mali Dušan ne može da radi sklekove?

- Jer udara glavom o sanduk!"

Jezivi "vic" koji je šokirao javnost, Printskrin: Facebook/Armagedon Motokultivator Wajtt

Čini se da je vlasnik ovog Fejsbuk profila već neko vreme "pripremao teren" za ovakvo ponašanje, o čemu svedoče i njegovi raniji statusi.

Dušan Todorović iz Svilajnca bolovao je od karcinoma neuroblastoma i od druge godine se borio protiv ove opake bolesti. Posle operacije i hemoterapije činilo se da je sve kako treba, a onda se bolest vratila.

Tada je u Srbiji pokrenuta akcija prikupljanja pomoći za nastavak njegovog lečenja i u rekordnom roku je prikupjeno dovoljno novca da mali Dušan ode na operaciju u Barselonu. Uprkoj lavovskoj borbi, Dušan je izgubio najvažniju bitku i ne zaslužuje da se njegovo ime zloupotrebljava na ovaj način.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA