≫ 

Lela otkrila celoj Srbiji da ju je muž prevario posle 30 godina braka: "Muškarcima fali neka čvrkica u mozgu", a ženama dala šokantni savet (VIDEO)

"Sve to što je uradio s gospođom seljankom iz Loznice, mogao je i mene da odvede u hotel da me iznenadi, kupio bi me za ceo mesec", ispričala je u kameru Lela

Umesto da tugu zbog otkrivene prevare krije u sebi, kao što bi to mnoge žene uradile, Lela je odlučila da svoja osećanja podeli sa svima.

Brenu pitali da li bi Bobi oprostila prevaru, a njen odgovor će sve žene naterati na razmišljanje

Sa suzama o učima, ona je otvoreno otvorila dušu i ispričala sve detalje gnusne prevare njenog muža koju je razotkrila.

- Šta se dešava? Dešava se da sam osetila da nešto nije u redu i baš sam rekla i ćerci i koleginici: 'Ovaj nešto mulja, mora da je uhvatio nešto da kre**e'. Pomislim: 'Neka ga, 'ajde, mi smo 30 godina zajedno'. Mislila sam da to neće biti presudno za naš rastanak. Nisam ga ni napadala, lepo sam ga pustila, mora čovek malo da se istrese. Nije meni što ju je on našao, jer sam ja to i znala, ali mi je to što mi je rekao. On je mene hteo da povredi i da me ponizi. Da on meni spominje jednu ženu iz Loznice, s kojom je bio možda 5-6 puta samo, ženi koja mu je rodila troje dece, s kojom je 30 godina zajedno. Kaže nebitna mu je žena, ali vrlo je bitna, jer je on meni nju spomenuo. Druga stvar je što je on s tom ženom morao negde da radi te stvari. Nije na livadi sugurno, morao je da plati neki hotel, a sigurno žena nije htela da se kre** bez nekog pića... Tako da sve to što je uradio s gospođom seljankom iz Loznice, mogao je i mene da odvede u hotel da me iznenadi, kupio bi me za ceo mesec. Ja sam od njega imala sigurnost. Ja sad to neću imati. Ja moram da krenem dalje, jer ovo ionako nije funkcionisalo - pričala je Lela kroz suze.

A onda je odlučila da dobro oplete po svom, izgleda već bivšem mužu.

- Muškarci definitivno nemaju neku čvrkicu u mozgu, oni razmišljaju samo kur*em. I to je tačka. Koliko god vi mislili da je vaš muškarac drugačiji, tako sam i ja mislila da je moj, da je muž najbolji na svetu i da me nikad ne bi ostavio - nastavila je ona.

A kad se muževi zaigraju, žena mora da ima "keca u rukavu".

- Ukoliko vidite da je vaš muškarac tako nedokazan, imajte švalere, ne dočekajte ovo bez švalera, ozbiljno vam kažem. Svaka žena treba da ima švalera, majke mi rođene. Ja ga nisam imala, a sad ću da ga imam! Ono što je dobro u ovoj priči, jeste što mi se čini da ću sada smršati i da ću imati veću motivaciju. Ono što očekujem od samoće, biće sigurno više videa, imaću manje para - tužno je ispričala ova žena.

Saznala je da je otac njene ćerke vara dok je bila u porođajnoj sali:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rutenks

    7. oktobar 2018 | 23:36

    Gospođo, prilično ste nezreli za svoje godine!

  • Macak

    7. oktobar 2018 | 23:25

    Kažete da bi vas kupio ,, na mesec dana,,...da vas je odveo u neki hotel... Meni ste odvratni i vi i on...

  • musko

    7. oktobar 2018 | 22:14

    Zene nemojte da razmisljate ovako!!! Svaki brak ima krizu i svaki muskarac posle nekoliko godina braka bi sapleo bilo sta!! Ali jedno je misliti a drugo je raditi!! Ja moju zenu nikad ne bih prevario jer ja onda pljujem prvo po sebi a onda po njoj i celoj porodici!!! Meni je neverovatno da ova zena razmislja pusticu ga da nesto kresne.. ma nema toga!! Prevara dolazi iz mrznje i besa, prevara dolazi iz inata... prevara ne dolazi kad se dvoje vole i postuju!! Ako ste se uzeli i imate decu cuvajte vas mali svet koliko god mozete!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA