≫ 

Sergej Trifunović: Došla nam je kriminalistička policija, odsek za organizovani kriminal!

Kako je dodao, rad Fondacije će se proveravati naredne dve nedelje

  • 93

Glumac i osnivač fondacije "Podrži život" Sergej Trifunović objavio je na svom Tviter nalogu da je sedište ove fondacije danas posetila kriminilistička policija.

- Došla nam je kriminalistička policija, odsek za organizovani kriminal! Fini ljudi, šta će, rade svoj posao... - napisao je on na Tviteru.

U komentarima on je dodao da sam tom prilikom nije bio prisutan, ali da će (policija) "češljati jedno dve nedelje". Zatim je šaljivo dodao kako će da za to vreme da "kuva kafu i nosi princes krofne, kao što je obećao".

Podestimo, pojedini mediji su proteklih dana pisali o organizaciji "Podrži život", zbog navodnih malverzacija prilikom sakupljanja novca za lečenje bolesne dece. Nakon tih tekstova, ministar zdravlja Zlatibor Lončar je prošle nedelje izjavio da će pozvati premijerku Anu Brnabić i sve nadležne službe, kako bi se ispitao rad fondacije "Podrži život".

Ova fondacija je, inače, osnovana pre skoro pet godina i usmerena je prikupljanju novca za lečenje bolesnih mališana. Trifunović je medijima rekao kako je za to vreme pomogla oko 80 malih pacijenata i spasila šestoro života. Funkcioniše tako što se na zajednički račun preko SMS broja 5757 uplaćuje 100 dinara za medicinsku pomoć.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova se još nisu oglašavali povodom navoda Sergeja Trifunovića o poseti kriminalističke policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cccc

    11. oktobar 2018 | 20:38

    A sada, u zatvor bato.

  • Pera

    11. oktobar 2018 | 20:52

    Mislim, da se ne lažemo. Fondacije, investicioni fond, skupljanje kinte za bolesnu decu, neoženjeni glumac a ljubitelj dece. Ma važi.

  • Vesna

    11. oktobar 2018 | 20:29

    Zaigrala mecavi pred tvojim vratima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA