≫ 

Beogradski taksista je rekao da su žene nekad kuvale kao majke, a danas piju kao očevi - i pokrenuo lavinu

 ≫ 

Jedni se slažu sa tim, drugi opravdavaju taksistu, treći žene...

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Vreme
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Bilo je i drugacije

    18. oktobar 2018 | 19:59

    Nekada su muzevi POSTOVALI zene, radili sve muske poslove, zaradjivali, brinuli o porodici i nisu ZAPOSTAVLJALI svoje zene....a sad? Prebacili sve obaveze zenama! Balave nad starletama, jure za svakom mladjom koja moze cerka ili cak unuka da im bude i nadaju se da ce na taj nacin da im "proradi muskost".

  • Vesna

    18. oktobar 2018 | 18:42

    Poslednjih dvadeset godina tehnologija je veoma napredovala,i svi smo svedoci toga,rado smo i prihvatili te promene uz gunđanje starije populacije ali i nešto mlađe,koji su bili zbunjeni novom tehnologijom.Sve u svemu svi smo se prihvatili te blagodeti koje su nam donele nove tehnologij i uveliko je koristimo.Lično ja se već osećam pomalo umorno od takvog napretka, ali šta ću moram da se služim "blagodetima"jer to moj posao zahteva.A promene kod žena su samo uzročne posledice svih tih tehnoloških promena što se takođe desilo i našim muškaćima.Sve nam je na dohvat ruke,hrana,voda,odeća,saobraćaj,kuće,obrazovanje,ali i razni poroci,alkohol,droga,prostitucija...na žalost.Sve ima svoje lice i naličje,tako i ljudsko stvorenje.Čovek je sebi stvorio razne blagodeti ali se odrekao one najveće ,duhovne.Duhovne blagodeti kojom raspolaže naša duša i um,mi odbacujemo iako je ona naj celishodnija,najjača,najveća,pobednička,van vremenska i nemerljiva vremenom i prostorom.Vratiti se prirodi,vratiti dostojanstvo sebi samom živeći okružen prirodom a da se ne mora odreći života i rada u gradu.Sve smo to radili skoro pre dvadeset godina.I nismo zaboravili ,samo smo se mnogo,mnogo opustili...ulenjili.Moj otac je govorio"gora je lijenost,nego bolest".Tako i jeste,na žalost.

  • Aleksandar

    18. oktobar 2018 | 15:50

    Ko je bez greha Neka baci prvi kamen. Postoji nesto Sto se zove opomena da se ne cini Greh , u Ovom slucajuu, pijanstva. Ako se nastavi sa time i dalje, ako Osoba ne mari na upozorenja, onda druze ostro protiv greha svim sredstvima. Mladi uopsteno trebaju se klone svih vidova greha koji ih vodi u destrukciju i propast, ali teska su vremena, tesko je naci nesto pametno kako u zenskoj tako i u muskoj populaciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA