≫ 

Baka Milanka (70) gledala Parove, pa od nervoze završila u bolnici: Doktor morao napismeno da joj zabrani rijaliti (FOTO)

Penzionerka se požalila lekaru na bolove u grudima i pojačanu nervozu

  • 18

Da gledanje rijalitija može da vam dođe glave dokaz je i sledeći slučaj: Jedna penzionerka sa Zvezdare završila je nedavno u Službi za urgentnu medicinu KBC Zvezdara, jer je gledala rijaliti Parovi, pa se iznervirala. I to toliko, da je osećala bolove u grudima, a žena inače ima dva ugrađena stenta.

"Doživela sam infarkt!" Gledateljka frapirala učesnike Parova, pa otkrila zbog koga je završila 10 dana u bolnici

Penzionerka Milanka G.  (70) požalila se lekaru na bolove u grudima i pojačanu nervozu. Možda se to ne bi desilo da nije gledala pomenuti rijaliti, pa se zbog nečega iznervirala. Žena je inače dijabetičar, hipertoničar i ima ugrađena dva stenta.

Doktor je tokom pregleda utvrdio da je na srcu i plućima situacija normalna, ali ono zbog čega je nama lekarski izveštaj ove bake zapao za oko je terapija koju joj je lekar prepisao. Uz to da sa svakodnevnom terapijom nastavi kao i do sada, lekar je penzionerki zabranio da gleda rijaliti Parovi! Da se ne bi više nervirala, pošto to umalo skupo da je košta.

Izveštaj lekara, Foto: Facebook/Naj lepši citati svecke književnosti

Inače, ovo nije prvi ovakav slučaj, nedavno se u živi program uključila gospođa koja je tvrdila da je zbog "Parova" doživela infarkt. Opširnije o tome čitajte OVDE.

VIDEO: Mili Marbelja napravio incident nakon izlaska iz rijalitija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    19. oktobar 2018 | 17:37

    Baba pa sto gledas te stvari kad znas da tamo ima sexa

  • Dana

    19. oktobar 2018 | 17:37

    Sto ne gledas crtace

  • Procitaj koristice ti

    19. oktobar 2018 | 18:33

    Rijalitiji su zamisljeni da skrenu narodu paznju sa stvarnih problema. Pa nije to slucajno sto dolazi sa Zapada. Tako strani centri moci upravljaju sa domacim stanovnistvom. Pa nije to slucajno da se ne prekida cijeli dan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA