≫ 

Sve je više pasa u javnom prevozu: Ne jedu beli luk, ne pričaju šta su kupili, ne psuju i ne stavljaju šapu na tuđe sedište (FOTO)

Svake godine sa hladnim vremenom ova posebna grupa "švercera" osvane u gradskom prevozu

  • 34
Foto: Facebook/Goran Alcz Jovanovic‎/493

U odbranu ljudi koji vozom putuju sa svojim ljubimcima, i zbog toga neretko dobiju namrštene poglede, prekorno kašljucanje ili otvorenu pobunu, stao je juče jedan korisnik Fejsbuka. Uz sliku staforda koji mirno sedi na bočnom sedištu i dosađuje se kao i svaki drugi putnik, on je napisao detaljno objašnjenje zašto je u prevozu nije uopšte loše imati krznenog saputnika.

- Lepše miriše od 70 posto putnika (smešak). Sedi mirno i ne diže šape na tuđe sedište, ne žvrlja, ne priča kakvu je 'aljinu videla u Bulevaru. Kako je onomad or'o njivu s "ferbusonom" ili dok je jeo pihtije s belim lukom kod šuraka na slavi. Ne psuje... i ne viče "evo ovi lopovi iz Bus plusa", kartu mu i onako niko ne traži. Šoferu mahne repom kad izlazi iz autobusa. Ima manje buva nego šalteruša. Ne kupuje u Lindi piletinu, trsi komšijske koje preleću - objasnio je on.

Ovo je najslađa balerina i ima četiri noge (VIDEO)

Kako svake godine sa hladnim vremenom ova posebna grupa "švercera" osvane u gradskom prevozu, verovatno će sve više pasa biti i u autobusima i tramvajima. Psi lutalice grejanje čekaju jednako tugaljivo kao i ozebli putnici i baš im je svejedno u kom će delu grada da završe.

Šta mislite o tome? Treba li nevlasničke pse izbacivati iz prevoza? Pišite nam u komenarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beogrtadjanka

    22. oktobar 2018 | 10:17

    Normalno da ne treba.Zivotinje su bolje od ljudi.

  • Ljilja

    22. oktobar 2018 | 14:37

    Kultura jednog naroda se ogleda i u odnosu prema zivotinjama, a mi smo tu na jako niskom nivou. Da se kaznjavaju neodgovorni vlasnici koji napuste svoje ljubimce i da imamo dovoljno pravih azila za lutalice, ne bi ni bilo nezbrinutih, gladnih i promrzlih zivotinja. Volim sve zivotinje i zaista se nadam da ce se nesto promeniti uskoro, kako bismo se svi bolje osecali. Ja imam psa i cetiri macke i oni su mi zaista velika radost.

  • Marijana Bakov

    22. oktobar 2018 | 12:47

    Ako prihvatis gladnog psa i nahranis ga,nikada te nece ujesti.E tu je razlika izmedju psa i coveka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA