Suze Igora Jurića dirnule Srbiju: "Ako ja unovčavam Tijaninu smrt onda neka ležim u zatvoru s ljudima za koje tražim doživotnu kaznu!"

Hrvatski nedeljnik “Ekspres” objavio je da je on ukrao 30 tona goriva i napravio štetu od 22.000 evra zbog kockarskih dugova, da je krivično gonjen i odležao kaznu u kućnom pritvoru

  • 31

Osnivač "Fondacije Tijana Jurić" njen otac Igor Jurić imao je veoma emotivan razgovor sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem u jutarnjem programu.

Igor Jurić o nestanku devojčice iz Sente: Fenomenalna reakcija policije i društva u potrazi, ovako sam to zamišljao

Hrvatski nedeljnik “Ekspres” objavio je da je on ukrao 30 tona goriva i napravio štetu od 22.000 evra zbog kockarskih dugova, da je krivično gonjen i odležao kaznu u kućnom pritvoru.

Ipak njega je mnogo više pogodilo to što ga optužuju da je iskoristio Tijanu da bi zaradio novac.

- Da li možete da zamislite da izgubite dete i da onda na tome zarađujete pare - kroz suze je pitao Igor Jurić voditelje i dodao da je za njega Tijana svetinja.

U emotivnom razgovoru on je objasnio da je tačno da je optužen ali i upitao koga danas interesuje Igor Jurić iz 2008. godine.

Igor Jurić Foto: Printscreen/ Youtube/ Tv Prva

- Koga to danas interesuje? Da li bi Igor Jurić bio poznat da se nije desio slučaj Tijane Jurić? Pitanje je zašto se sve to pominje danas. Ja se ne pravdam i ne tražim opravdanje. Teško sam sve to podneo i teško podnosim zbog porodice. Izvinjavam se samo porodici i prijateljima, pomogli su mi da se izvučem, da radim i da se ostvarim u životu - sa knedlom u grlu i suzama u očima pričao je Jurić.

On je dodao i to da on radi u Srbiji kao što predsednik Srbije to i traži, ali i da ni dinar ne bi uzeo od fondacije.

- Predsednik Srbije kaže da treba raditi, ja radim, doveo sam u Srbiju jednu firmu koja plaća porez od 300.000 evra godišnje. Kad bih jedan dinar uzeo od novca iz fondacije, pa zahtevao bih da me osude na doživotnu kaznu, zajedno sa onima za koje tražim doživotni zatvor. Šta ja radim? Koga ja rušim? Ne želim da ubice budu na ulicama, da pedofili budu na ulicama. Koga ja tu vređam? Kome sam ja protivnik u ovoj zemlji? - upitao je Jurić.

On je u ovom razgovoru spomenuo da ozbiljno razmišlja da izađe iz posla kojim se bavi, jer se njegova porodica plaši za svoju bezbednost. Ali isto tako seća dužnost da bude tu uz decu koja su žrtve pedofila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mm

    22. oktobar 2018 | 23:29

    I ja sam izgubila jednu Tijanu, u udesu, (mnogo licii na vasu Tijanu), I znam kako mnogo boli. Nemojte odustati, jer radite jednu tesku I plemenitu stvar, pruzajuci napacenim ljudima zadnju nadu. Srbi vise nisu Srbi jer su se pretvorili u jedan zao narod, ali treba im oprostiti "ne znaju sta cine". Vi I Anro Gujon su dobre svari koji se desavaju ovoj napacenoj Srbiji. Pravi ljudi su uz Vas I ovim kretenima NEMOJTE SE PRAVDATI, mi smo uz VAS.

  • Andrija

    22. oktobar 2018 | 19:24

    Zlotvori novinarski ostavite coveka na miru sram vas bilo

  • Ђура

    22. oktobar 2018 | 19:42

    Маните се човека,мало му је његове личне трагедије.И шта има хрватски медији да пишу,они су затровани мржњом према Србима да једва чекају да могу тако нешто пишу.И да је истина он је казну одслужио,колико њих није одговарало за криминал јер није доказано.Нафта се деведесетих масовно шверцовала да бих се прехраниле породице јер су људи остајали без посла.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA