≫ 

U Srbiji ovaj mizerni obrok nazivaju doručak za trudnice! Ljudi se pitaju da li je reč o zatvoru ili bolnici

Slika je objavljena na jednoj fejsbuk grupi

  • 60

Ova fotografija mizernog obroka objavljena je na društvenim mrežama, uz objašnjenje da se radi o jednom porodilištu na severu Srbije.

1.000 dinara realnost za žene koje nisu dobijale ništa: Ministarka kaže da država ne može da pravi novac tamo gde ga nema

Tri parčeta hleba, dva parčeta salame i malo maslaca ili pavlake trebalo bi da zadovolji apetit žene u drugom stanju.

"Na koliko godina je osuđena?" glasio je jedan, sasvim logičan komentar na ovakvu fotografiju.  "U zatvoru bolje jedu, bitno da se troši na gluposti" napisao je drugi korisnik.

Neki su ovaj obrok prozvali "logorskim", a pravi gnev izazvala je fotografija hrane za trudnice u Minhenu.

Prvo se pojede supica, pa potom pirinač sa barenim povrćem i sosom, a uz to ide i salata, odnosno seckano voće sa pavlakom i sosom u kesici. I na kraju naizgled veoma ukusan kolač.

A ovako izgleda obrok u Minhenu, Foto: Facebook

"Znam da je drugačije i bolje u nekim drugim zemljama, ali ovako kada vidim dođe mi da plačem. Stvarno sramota za nas..." napisao je jedan od korisnika.

(M. Beljan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radenko

    23. oktobar 2018 | 21:21

    Tesko onima koji moraju da jedu tu hranu u bolnicama kao da su u zatvoru a vlada i ministri jedu sve iz uvoza ovo je dno srbije.

  • Nikolas

    23. oktobar 2018 | 20:55

    PA U NEMACKOJ SE NIJE KRALO KAO U SRBIJI STO SE VEC DECENIJAMA KRADE !!! STA CE NARODU DORUCAK KAD CUTI I BAS GA BRIGA STO JE MAFIJA IZNELA IZ SRBIJE 95MILIJARDI DOLARA!!!!

  • Trudnica

    23. oktobar 2018 | 21:54

    Sme li neko od novinara da pokrene temu o srpskim porodilistima, od hrane pa do svih ostalih uslova koji su uzasni? Kakva borba za natalitet. . bruka i sramota je to u kakvim uslovima borave trudnice u bolnicama ! U zatvorima je bolje, lepse ,novije i cistije !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA