Beba u Nišu zaglavila glavu u dečjoj dasci za wc šolju, intervenisali vatrogasci

Nevakidašnji slučaj u Nišu zbunio je čak i spasilačke službe, jer, kako nam je potvrđeno, u svojoj praksi su imali raznovrsne intervencije, ali prvu ovakve vrste

  • 1

Nestašluk jednog dvogodišnjeg deteta iz Niša koje je jutros nataklo dečju dasku za wc šolju na glavu digao je na noge hitne službe, pa su se u nesvakidašnju spasilačku misiju uključili vatrogasci, Hitna pomoć a obaveštena je i policija.

Tri bambija za onog ko odgonetne u kom srpskom gradu se ova škola nalazi

Kako saznajemo, nakon bezuspešnog pokušaja da detetu sa glave skinu plastični adapter za wc šolju, roditelji su pozvali vatrogasce. Međutim, spasioci su procenili da je bezbednije da se ovaj „zahvat“ poveri medicinskom osoblju pa su pozvali Hitnu pomoć.

- Naša ekipa je reagovala po pozivu, lekar je skinuo detetu taj predmet sa glave a pošto je ustanovljeno da nikakve povrede nije zadobilo nije bilo potrebe za daljim postupanjem - saopšteno je u niškoj Hitnoj pomoći.

Niške spasilačke službe, kako nam je potvrđeno, u svojoj praksi imali su raznovrsne intervencije, ali prvu ovakve vrste.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NI

    24. oktobar 2018 | 15:29

    Da ne fali i roditeljima neka daska,da nije je to pogrešna igračka u dečjim rukama ili trebaju malo više i bolje da paze na dete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA