Milan iz Kaća pronađen je danas živ i zdrav u manastiru Slanci

Viđan je u blizini nekoliko manastira, u Beogradu, Pančevu i Vršcu

  • 3
Nestao Milan Radin Foto: Nestali Srbija - Fondacija Tijana Jurić

Devetnaestogodišnji Milan Radin iz Kaća koji je 19. oktobra otišao od kuće, pronađen je danas živ i zdrav u manastiru Slanci, potvrdila je njegova porodica oko 16 časova. Još uvek nisu jasni motivi zašto je mladić šest dana bio van kuće, i zbog čega je najčešće viđan u blizini nekoliko manastira, u Beogradu, Pančevu i Vršcu, saopštili su u Registru za nestala lica.

Nakon što je njegova fotografija objavljena, gotovo svi mediji preneli su informaciju da se za mladićem intenzivno traga.

Od tog momenta, građani Srbije shvatili su ovaj poziv ozbiljno i odgovorno, te se Registru u toku jučerašnjeg dana javilo na desetine ljudi koji su Milana viđali u prethodnih šest dana.

Javljali su se vozači autobusa, građani koji su bili u obilasku manastira, svi oni koji su prepoznali mladića sa fotografije koja je uveliko kružila Srbijom. Upravo te informacije, gde je i kada je viđen, pomogle su porodici da danas pronađe Milana, i da ga vrati kući.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mozak

    24. oktobar 2018 | 20:18

    Ljudi!!! Više čovek ni u manastir ne moze da se sakrije. Svi ga traze novinari, vozaci autobusa, prodavci jaja.... a dečko lepo rekao da ide u manastir. Objavljuju mu sliku kao na divljem zapadu, samo jos da pise visina nagrade.... ovo je hajka na poštenog čoveka, ugrožavanje njegovog integriteta, ličnog dostojanstva i povreda intime. Ovaj dečko sutra ako digne ruku na sebe, da se zna da su NOVINARI krivi, jer umesto da se sakrije u manastir i nadje duhovni mir i životni put, on je zavrsio na naslovnim stranama kao da je starleta...koliko mu je sad pojačan psihički pritisak, koji je već imao, čim se odlučio za manastir, da li neko misli o tome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA