≫ 

"Ja sam Desko": Ko je najnoviji narodni heroj, hajduk koji plače kada dođu bageri i bori se protiv onog koji im je reku stavio pod hipoteku?

 ≫ 

U okolini i na društvenim mrežama Desko je ubrzo postao poznat kao "uplakani hajduk", borac koji jedva zadržava suze kada bageri odnesu deo obale na kojoj je odrastao, ali se i dalje dostojanstveno i neprekidno bori

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dragan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Joca

    28. oktobar 2018 | 21:08

    Zovite baka Coku hitno da reši problem sa investitorom.

  • Miroljub

    28. oktobar 2018 | 18:24

    Poštovana gospodo, drugovi, braco i sestre, Kakvi ajduci, kakvi heroji, kakva opasnost po prirodu. Odgovorno tvrdim da investitor na Rakitskoj reci čini sve po zakonu. Međutim, u zemlji Srbiji vrlo često se zamenom teza diže halabuka i javnost obmanjuje. Zanimljivo je da za "heroje i ajduke" koji plaču za rekom i protive se izgradnji mini hidrocentrale bespravna seča i krađa šume nije ekološka opasnost. Da nisu slučajno neki od sedmoro osmoro neradnika i galamdžija akteri te seče i krađe šumskog blaga? Možda. Neznam. Znam samo da su obale Rakitske reke prava deponija. Užasna deponija. Kakva je onda zapravo ekološka svest pomenute grupica koja ne reaguje na smeće, bespravnu seču i krađu šuma? Voleo bih da se nadležne inspekcije malo pozabave time, ukoliko, naravno mito nije uzeo maha. A "herojima i ajducima" poručiujem: alat i kese i u ruke. Očistite đubre koje str sami napravili. A investitora koji radi po zakonu ostavite na miru. Lažnom zabrinutošću i obmanama sebi činite najveću štetu.

  • Tacy

    28. oktobar 2018 | 17:47

    Na obali Rakitske reke pronađena kritično ugrožena vrsta - čovek (Homo sapiens). Investitor, i pored toga, nastavlja radove. Iz ministarstava za Građevinarstvo i Zaštitu životne sredine poručuju da je novootkrivena vrsta za njih veliko iznenađenje, ali da nažalost ne mogu da spreče njen nestanak, jer su već izdate građevinske dozvole i ne ide da se sada poništavaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA