≫ 

Snobovi, gde ima para za 10 dece, ima i za 20: Kome smetaju rođendanske pozivnice za svu decu u odeljenju?

 ≫ 

Kakve bi zaista posledice moglo da ima pozivanje sve dece iz odeljenja ili grupe na rođendan vašeg deteta, osim po vaš džep

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika ZVEZDA
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • ivana

    27. oktobar 2018 | 23:56

    Ja sam, davno je to bilo, na roditeljskom sastanku rekla roditeljima da pozivam svu decu iz razreda,pa ko zeli neka dodje. Bio je treci osnovne. Dosla su sva deca. Osim neverovatnog zamora /buke/, sve je bilo u najboljem redu. Sami su se grupisali po sobama I medjusobno zabavili. Jedva su hteli da idu kuci kada su roditelji dosli po njih. Zacudo, nisu napravili nikakvu stetu ni prljavstinu. Jedino, sto ja nisam mogla da predpostavim, prostora im nije u stanu bilo dovoljno, ali im nije smetalo.

  • Jovana

    27. oktobar 2018 | 22:27

    Roditelji sa pozivnicama i skupim rođendanskim zabavama u igraonicama stvaraju deci komplekse, onda ova deca čiji roditelji nemaju novca preklinju roditelje da dobiju isti rođendan i onda neko sa platom od 25000 svom detetu pravi rođenan u ekskluzivnom klubu za svečanosti, isto i sa kupovinom odeće. Pravite od dece iskompleksirane snobove. Šta fali rođenanu kod kuće, zar ste totalno akreativni da ne umete ni rođenan da napravite za svoje dete?

  • Nikola

    27. oktobar 2018 | 22:20

    Mislim da je problem u pozivnicama. Samo nemojte praviti pozivnice već neka vaše dete kaže najboljim drugarima da dođu. Rođendan nije ništa specijalno i presranite da pravite od toga svadbu. To je dan koji treba da provedete porodično uz jednog druga ili drugaricu sa kojim se dete svakodnevno druži. Presranite da udovoljavate svakom ludačkom zahtevu vašeg deteta i razmišljajte razumno. Deca nemaju pojma šta je dobro za njih, ona bi samo htela da se pokažu što bolje u društvu. Suština je u tome da je za lep rođenan potrebno jako malo i da više od skupih poklona vredi vreme koje ćete provesti sa decom kao i aktivnosti koje ćete obavljati od srca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA