Vojska Srbije prodaje 13 kompleksa u 10 gradova u Srbiji i lokale u centru Beograda (SPISAK I USLOVI)

Rok za podnošenje pismenih ponuda je 15 dana

  • 2

Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju nepokretnosti u vlasništvu Vojske Srbije, među kojima su 13 vojnih kompleksa, jedan skladišni kompleks, šest poslovnih prostora i jedno garažno mesto površine 16 metara kvadratnih na Novom Beogradu. Prodaju se nepokretnosti koje nisu neophodne za funkcionisanje Vojske Srbije.

Oglašena je prodaja nepokretnosti u Beogradu, Novom Sadu, Aleksincu, Beloj Crkvi, Mladenovcu, Zaječaru, Leskovcu, Petrovcu na Mlavi, Staroj Pazovi i Srbobranu. Oglas možete pogledati OVDE.

U oglasu koji je objavljen u listu Politika navodi se da se za dva vojna kompleksa pretpostavlja da su tokom NATO bombardovanja zagađeni neeksplodiranim ubojnim sredstvima, da nisu ispitani i očišćeni od neeksplodiranih ubojnih sredstava i da troškovi ispitivanja i čišćenja padaju na teret kupca.

Reč je o vojnom kompleksu "Reka Ostružnica – Sektor-2", skladište u Beogradu, opština Čukarica ukupne površine 89.932 metra kvadratnih čija je početna vrednost oko 940.000 evra i vojni kompleks "Belegiš" u Staroj Pazovi površine oko 10 ari koji je ponuđen na prodaju po početnoj ceni od oko 99.306 evra.

Prodaju se i vojni kompleksi "Klub VS u Aleksincu", "Ul. Jovana Popovića bb" Klub vojske Srbije u Beloj Crkvi, "Sajmište" u Mladenovcu, Vojni kompleks skladišta "VINARCE" iz Leskovca, "Provalija – RRFD. Kamenica" u Novom Sadu, "Paragovo" skladište PG u Novom Sadu, "Novo Selo kod Adamović vile" u Novom Sadu, "Mišeluk – Gornja Kamenica" u Novom Sadu, "Alibegovac – Karagač" u Novom Sadu, "Jovan Šerbanović" u Petrovcu na Mlavi, Vojni kompleks "Ul. Nikole Tesle br. 37" u Srbobranu.

Nepokretnosti se, kako se navodi u oglasu, otuđuju kao jedinstvene celine u postojećem "viđenom" stanju, bez prava kupca na naknadne reklamacije.

Rok za podnošenje pismenih ponuda je 15 dana od dana objavljivanja oglasa, a pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica koja uplate depozit.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bivsi vojnik

    2. novembar 2018 | 12:43

    Sve ove objekte prodajete a trazite odn. podrzavate vracanje obaveznog vojnog roka !? Deluje mi kao da sami sebi skacete u usta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA