≫ 

Tragedija u Senti: Devojčica (8) stradala u požaru koji je izbio u porodičnoj kući, njen mlađi brat teško povređen (FOTO)

Među povređenima je još dvoje dece

  • 0

Osmogodišnja devojčica Emina Dimović stradala je, a četiri osobe su povređene u požaru koji je noćas izbio u porodičnoj kući u Senti

U požaru je teško telesne povrede opasne po život, teške opekotine drugog stepena, zadobio petogodišnji dečak Adam Kolompar i on je prebačen na lečenje u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad.

U ovoj nesreći povređeno je još dvoje dece iz iste porodice, Danica Kolompar (7) i Denis Kolompar ( 10) koji su zadobili lake telesne povrede. Lakše je povređen i Andrija Kolompar (29) vanbračni suprug njihove majke Elvire. Njih troje nalaze se na lečenju i oporavku u bolnici u Senti i svi su u stabilnom stanju.

U požaru je poginula devojčica, Foto: Tanjug/Predrag Rava

- Požar je izbio u zapuštenoj kući romske porodice u kojoj nema ni struje. Vatru je, najverovatnije, izazvala ručno napravljena svetiljka koja je ostavljena da gori tokom noći. Požar je izbio sat vremena iza ponoći. Uviđaj je izvšen na mestu nesreće i dalja istraga je u roku – potvrdio je za “Novosti” Mirko Gašović, javni tužilac iz Sente.

Petogodišnji dečak je povređen, Foto: Tanjug/Predrag Rava

Uviđaj na mestu nesreće osim javnog tužioca iz Sente, obavili su i pripadnici Policijske uprave u Kikindi i Policijske stanice Senta. Telo devojčice koja je u požaru izgubila život u ponedeljak će biti poslato na obdukciju u Centar za sudsku medicine u Novi Sad.

Kuća je izgorela u požaru, Foto: Tanjug/Predrag Rava

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA