Miroljubu ne smeta što je novembar: Hrabri Kraljevčanin se skinuo u kupaći, pa uskočio u hladni Ibar (VIDEO)

Kaže da to rade tokom cele godine, čak i zimi

  • 2

Jedan Kraljevčanin nije mario za to što je novembar, pa se svukao u kupaći kostim i zaplivao u Ibru. Tako je privukao pažnju sugrađana koji su tokom ranog nedeljnog popodneva šetali obalom reke, da bi otkrio da sve tako isto radi i zimi, sve dok ne pojave sante leda.

Osim toga što je prilično vitalan i nezimogrožljiv, Miroljub Domazet je sveznalac svih umetničkih pravaca i disciplina. On je, osim toga, veliki ljubitelj umetnosti i kolekcionar, koji svoj stan odavno nema potrebu da kreči, jer su zidovi stana od poda do plafona potpuno prekriveni slikama.

Piše eseje, a u kraljevačkim kulturnim krugovima godinama je bio poznat kao „čovek koji je protiv svih“. Još pre desetak godina govorio je na promocijama svojih knjiga da se književne nagrade u Srbiji dodeljuju piscima koji članove komisije zovu na svoje krsne slave.

Deo svog slobodnog duha Domazet je pokazao i kupajući se na novembarskom suncu u Ibru, reci koju svi Kraljevčani toliko vole i tu svoju ljubav nerado dele sa drugima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    5. novembar 2018 | 11:28

    I posle kazu umro, pa kako nece.

  • bree bree bree bree bree bree!!!

    5. novembar 2018 | 12:17

    Još jedan dokaz da majka-priroda ume da se baš neumesno našali sa nekim! A i medicina nije svemoćna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA