≫ 

Smrt na radnom mestu: Preminula žena (45) u fabrici "Leoni"

Policija je saopštila da nema nikakvih sumjivih okolnosti u pogledu njene smrti

  • 26

Mirjana J. (45) iz sela Gornja Studena preminula je danas na radnom mestu oko 9 časova u pogonu fabrike „Leoni“  u doljevačkom selu Malošište.

Policija je saopštila da nema nikakvih sumjivih okolnosti u pogledu njene smrti, te da je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.

Uzrok smrti je najverovatnije srčani udar.

Prema rečima njenih kolega, žena je došla na posao toga jutra, kada joj je slošilo.

- Otišla je do kantine, međutim, pala je i preminula na licu mesta - kaže jedan od kolega.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    5. novembar 2018 | 17:34

    Radim u Leoni PJ Nis. Za ovih dva meseca rada mogu da kazem da je ono horor od "posla". Osecam se kao rob, linija na kojoj radim je brza, nema se vremena za vodu da popijem a o wc-u da ne pricam. Mnogo puta bi mi pripalo tesko, zagusilo bi me al iz petnih zila bi podneo sve to. Postoje neke "linije" na kojima nije tesko raditi i radnici koji rade na tim "linijama" nece se zaliti vec ce cak i pohvaliti uslove rada. Uvrede od sefova su ceste a HR menadzeri nemaju razumevanja na zalbe radnika. Proglasen sam za problematicnog radnika samo zato sto sam trazio rukavice za rad, iako radim bez greske. Jednom prilikom pripalo je tesko jednoj radnici i prokomentarisao sam: " dok neko ne izgubi zivot u ovoj fabrici necemo se probuditi". Znam da ovako nesto izjaviti zvuci neprimereno a narocito u ovom trenutku ali kada bi samo znali kakav je uzas u tim fabrikama i da od 8 sati radnog vremena imate samo 20ak minuta da nesto na brzinu pojedete i popijete onda biste imali razumevanja zasto je moj komentar ovako dugacak i zasto sam izrazio ovakvo nezadovoljstvo.

  • Tanče

    5. novembar 2018 | 16:16

    Jadna žena šta je snađe, nek počiva u miru :( saučešće porodici.

  • Vesna

    5. novembar 2018 | 16:54

    Nek joj je laka zemlja Porodici iskreno saučešće

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA