Nišlije masovno upadaju u šahte, lekari imaju pune ruke posla: Nezgode se uvek dešavaju po identičnom scenariju

Otvorene šahte su uobičajena pojava u Nišu, jer ih prodavci sekundarnih sirovina kradu i prodaju otpadima

  • 2

Troje Nišlija za protekla dva dana zadobilo je povrede jer su upali u šahte sa kojih su ukradeni poklopci.

Noćas oko 00.45 sati u prijemnu ambulantu Kliničkog centra javio se S.M. (51) jer je zadobio povrede obe potkolenice prilikom pada u otvorenu šahtu na Keju kola srpskih sestara u centru Niša.

U isto vreme ali u Zaječarskoj ulici u šahtu se strmeknula Aleksinčanka T.Lj. (39). Na sreću i ona je prošla samo sa kontuzijama i ogrebotinama nogu.

Nekoliko sati ranije u istoj ulici istovetnu nezgodu doživeo je D.T. (24) koji je takodje prošao sa kontuzijama potkolenice.

Otvorene šahte su uobičajena pojava u Nišu, jer ih prodavci sekundarnih sirovina kradu i prodaju otpadima. Ceh ovih krađa plaćaju javna preduzeća kojima šahte i pripadaju, a odštete se kreću i do nekoliko stotina hiljada dinara.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SLAVKO

    7. novembar 2018 | 12:51

    Grad neko bi samo pomislio na prvi pogled. Otvorene šahte, rupe na ulicama, ulice popločene konjskom balegom i psećim izmetom., prepun pasa lutalica za koje ne možete biti sigurni da vas neće napasti. Da to je grad koji bi imao štošta da pokaže turistima ukoliko bi se neko setio da na neki način reši probleme kojih je svakim danom sve više i više.

  • Gaga

    7. novembar 2018 | 13:29

    Nisam znala da upadnem u sahtu nego sam pala na putu i povredila koleno i iscepala pantalone.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA