Osnovci na mini raspustu, pred nama je vikend, naoružajte se strpljenjem, gužve već počele (FOTO)

Sve se ujedinilo da oteža saobraćaj u gradu

  • 0

Pripremite se i naoružajte strpljenjem  na nastupajuće saobraćajne gužve! Osnovci su do utorka na mini jesenjem raspustu, ide i vikend pa će se veliki broj Beograđana uputiti negde na kraći odmor.

Najveći broj sugrađana je na poslu do 17 sati, pa se očekuje novi talas gužvi. Saobraćaj u Beogradu dodatno usporava i nezgoda, srećom, bez povređenih, koja se dogodila na uglu ulica Jurija Gagarina i Gandijeve. Saobraćaj je bio toliko usporen, da su oni koji su rešili da izađu iz prevoza i pešače, bolje prošli.

Zbog udesa u Gandijevoj, nastala je gužva, Foto: Telegraf
Isplatilo se pešačiti, Foto: Telegraf

Već su uobičajene gužve na auto-putu kroz Beograd, kao i na nekoliko "kritičnih" tačaka: Brankovom mostu, Autokomandi...

Printskrin: naxi.rs
Printskrin: naxi.rs

Kada su u pitanju teretna vozila, na izlazu iz zemlje čekaju po više sati - na Batrovcima pet, a Kelebiji i Horgošu po četiri sata, saopštio je AMSS.

U Srbiji je saobraćaj umerenog intenziteta, dok veći broj vozila očekuje vozače već u prvim poslepodnevnim satima, shodno kraju radne nedelje i dolasku vikenda.

Printskrin: naxi.rs

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA