≫ 

Svi se pitaju zašto je mlada, uspešna i prelepa devojka digla ruku na sebe, a niko ne ume da prepozna bol koju krije osmeh (ANKETA)

 ≫ 

Kako osoba dođe do stadijuma za samoubistvo i kako ga uopšte sprečiti?

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika CVETIC
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Alekkk

    16. novembar 2018 | 10:03

    Mlad sam covek, 29 godina, i negde se slazem da internet ima velikog udela u sve vecoj apatiji, depresiji i suicidu kod mladih ljudi. Ne internet kao najveci medij danasnjice, vec drustvene mreze kao jedan njegov deo. Nemam profil ni na jednoj socijalnoj mrezi i na to me svi gledaju sa cudjenjem na sta se samo nasmejem. Drustvene mreze imaju samo lepu ideju, sve drugo je najveca laz na svetu. Svi zive lazni zivot, svi su na slikama lepi i presrecni, sve su slike sa slavlja, letovanja, pijanki i terevenki. I to na labilne utice prejako, na labilne previse a i na sve u nekoj meri. Gde sam ja, a pogledaj kako drugi zive, misao koja ubija mladog coveka u pojam. A nije svestan da je taj neko isti kao on i da je sve sminka i foliranje. Svi zive tudje zivote, svi boluju od toga da vide gde je ko bio, sta obukao i sta vozi.. To uvlaci u ozbiljan problem a da se toga u tim momentima uopste nije svesno. Mozda ja filozofiram, ali ne mogu da "opalim" taj prokleti selfi da me ubijes. A kamo li da ga okacim negde i cekam kez. Zivot je sve, samo ne to.

  • Човек

    16. novembar 2018 | 08:46

    Док сам радила у школи сусретала сам се са многим примерима тужних и несрећних младих људи.Разлози су били различити: разочараност у љубав,лоше друштво, недовољна љубав и брига родитеља.Разумевањем за њихове проблеме,искреном љубављу,стрпљењем и утешитељском речју,али и строгошћу ако треба,успела сам да спасим много младих са улице,од дроге,криминала... Данас су они успешни пословни и породични људи.За мене нема веће награде од тога. Млади су,у трци за каријером родитеља,изгубљени у простору и времену.Њима није увек потребан новац,потребнија им је љубав родитеља или старатеља да би могли да им се повере,посаветују,чују животну поуку.Они вапе за топлом речи,али их родитељи,сем вике,не чују.Зато,драги родитељи,чујте своју децу шта их мучи,посветите им време.Јурите за новцем,а шта ће вам ако њих више нема?ВОЛИТЕ СВОЈУ ДЕЦУ,јер вам их је Бог даровао!

  • Ivan

    16. novembar 2018 | 08:29

    Dobro jutro Kolumbo. Dobro došli u američku demokratiju,antidepresivi obavezni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA