≫ 

Dok se Srbija radovala prvom snegu, porodica Jovanović proklinje zimu: Urušio im se krov, hrana i deo imanja su im zatrpani (FOTO)

Šteta je velika, polomljen je pokrivač krova i dobar deo konstrukcije

  • 7

Prvi sneg ove jeseni već je napravio i prve probleme. U domaćinstvu Jovanovići u selu Zagorica kod Topole sinoć se urušio krov na pomoćnom objektu. Krovna konstrukcija površine od 150 kvadrata zatrpala je kotlarnicu i deo hrane za životinje koji je bio skladišten ispod, saznaje agencija RINA.

- Nismo imali struje i otišao sam da proverim kotao, samo što sam se vratio u kuću čuo sam da je nešto puklo napolju. Srećom pa sam otišao na vreme inače bi me zatrpalo tu gde sam bio, krov se urušio pod težinom snega a betonski stub je napukao. Sada da saniramo polako koliko možemo da bih mogao da priđem do kotlarnice da podložim vatru - rekao je u izjavi za agenciju RINA Dragan Jovanović.

Na svu sreću, krov se urušio na pomoćnom objektu; Foto: Rina.rs

Jovanović dodaje da je šteta prema prvim procenama oko dve hiljade evra.

- To nije bio stari krov, vidite i sami da su grede kao i pokrivač relativno novi. Šteta je velika, polomljen je pokrivač krova i dobar deo konstrukcije, ali sreća da mi životinje nisu bile tu već samo seno i kotlarnica. Hvala Bogu da sam ja otišao na vreme i da se sve završilo na tome - kazao je Jovanović.

VIDEO: A ovako izgleda prvi srpski sneg ove godine pod svetlošću sunca

(Telegraf.rs/Rina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YU 2

    19. novembar 2018 | 11:59

    Izgleda da je krov napravljen za leto,za hladovinu i kišu,trebalo je misliti na sve to pre prvog snega.

  • Milos

    19. novembar 2018 | 12:18

    Covek omislioda napravi krov od cackalica, eee dve hiljade eura pa nije nicudo sto se urusio... Umesto gradjevibska inspekcija da ga kazni sad vi pisete neke tuzne price, kao da sam mu ha kriv sto je on slepac i istripovao da zna krov da napravi... Takodje to nije pomocni ocjekat jer su oni pozakonu 3x3m max i ne sa betonskim stubovima ... To je skladiste...

  • Jeretik

    19. novembar 2018 | 13:47

    Kako je napravljen , dobro da se nije urusio i ranije , od rose ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA