≫ 

Hrvatica je pućila usta i stezala ruku srpskom pilotu, ali džaba: Njegovo srce pripada jednoj Branki (FOTO)

Kapetan Ilija Šebek prvi je student iz Srbije koji je diplomirao na američkoj Interevropskoj vazduhoplovnoj akademiji u Nemačkoj

  • 19

Fotografija na kojoj se srpski pilot pozdravlja sa hrvatskom koleginicom od juče trese društvene mreže. Njihov stisak ruke, njen očarani pogled i dve sasvim različite uniforme govorile su više od bilo kog opisa.

Srpski pilot helikoptera kapetan Šebek prvi je student iz Srbije koji je diplomirao na američkoj Interevropskoj vazduhoplovnoj akademiji u Nemačkoj.

Ovu informaciju uz čestitke podelila je na Tviteru američka ambasada u Beogradu uz sliku na kojoj se srpski oficir pozdravlja sa hrvatskom koleginicom.

Pogledi ovo dvoje mladih vojnika potpuno su skrenuli pažnju sa tih činjenica. Dok Šebek gleda mirno i pravo, devojka je izgleda skroz zaboravila da nosi uniformu. Malo je oborila glavu i stidljivo mu stisla ruku, kao da je pomalo zbunjena i očarana.

No, iako su se priče o "zabranjenom voću" odmah pojavile na mrežama, Šebekovu mirnoći u profesionalnost objašnjava činjenica da je ovaj markantni Srbin - oženjen. I to jednom Brankom.

Ilija i Branka Foto: Fejsbuk/Ilija Šebek

VIDEO: Prva žena vojni pilot helikoptera u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr.Mr.

    21. novembar 2018 | 09:16

    Drzi se ti Branke... ;)

  • Gidri

    21. novembar 2018 | 09:48

    Kapetane svaka ti cast. Pravi Srpski oficir, pilot u vojnik. A dragoj koleginici su se kolena istopila, jos joj se tresu...od miline..

  • Marina

    21. novembar 2018 | 09:48

    Dobar ko zdravlje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA