Žena doživela šlog za volanom, pokosila pešaka, pa se zakucala u ogradu: Strašno svedočenje očevica nesreće u Nišu (FOTO)

"Jugo" je velikom silinom udario u ogradu

  • 4

Sedamdesetogodišnja žena izazvala je jutros oko devet sati nesvakidašnju saobraćajnu nezgodu u niškom naselju Trošarina na raskrsnici Ulica Ljubomira Nikolića i Marina Držića, koja je pukom srećom prošla bez težih posledica.

Do udesa je došlo kada je sedamdesetogodišnjakinja upravljajući „jugom 45“ prištinskih tablica doživela moždani udar usled čega je izgubila kontrolu nad vozilom, pokosila ženu staru 74 godine koja je prolazila ulicom Marina Držića, a zatim se zabila u betonsku ogradu. Tom prilikom izvaljen je betonski stub, što svedoči da je „jugo“ udario velikom silinom u ogradu.

Prodavac u piljari Novica Stanković, očevidac nesreće, kaže da je ženi pozlilo dok je stajala na semaforu.

Prodavac u piljari kaže da je ženi pozlilo dok je stajala na semaforu; Foto: Telegraf

- Čuo sam da vozači, koji su bili iza nje trube jer je na semaforu bilo zeleno svetlo a ona je i dalje stajala. Onda je iznenada dodala gas, udarila stariju ženu koja je išla ulicom a zatim tresnula u ogradu. Bilo je stravično, video sam udarenu staricu kako leži pored automobila, a žena koja je vozila „jugo“ bila je bez svesti. Došla je Hitna pomoć, jedva su je izvukli iz auta pa su i nju i ženu koju je udarila, odvezli u bolnicu – priča Stanković.

Živojin Đorđević, vlasnik kuće u čiju je ogradu udario „jugo“ zabrinuto je procenjivao nastalu štetu.

- Ne znam kome da se obratim da sklone auto, pa da počnem sa popravkom ograde. Nisam video šta se desilo, samo sam čuo strašan prasak. Istrčao sam i video vozilo zabijeno u moju ogradu. Šteta jeste velika, ali je važno da niko nije poginuo – kazao je Đorđević.

Žena je usred vožnje doživela moždani udar; Foto: Telegraf

U niškom Kliničkom centru potvrđeno je da je žena koja je vozila „jugo“ doživela moždani udar.

- Odmah smo posumnjali da se radi o šlogu, upućena je na multislajs skener koji je potvrdio naše sumnje. Zbog tog stanja zadržana je na lečenju na Klinici za neurologiju. U nesreći nije zadobila nikakve povrede, dok je starica koju je udarila vozilom lakše povređena – saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Niška policija je potvrdila da je došlo do nezgode, da je obavljen uviđaj te da je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radnaskela

    27. novembar 2018 | 12:48

    "Штета је велика...", око 70 динара за овакву велелепну ограду.

  • DaLi

    27. novembar 2018 | 13:45

    A hoce da podignu starosnu granicu za odlazak u penziju na 67..Zamislite 67.godisnju vaspitacicu npr?

  • Jovan

    27. novembar 2018 | 23:31

    Najvaznije da niko nije poginuo a ova jajara odcoveka steta je velika kakva je ovo ograda koliko ja vidim nema o od ograde tipicna matora jajara samo korist iz tudze nesrece ko takve uopste treba ida pita za misljenjei,ma izlaz na stranu jer ne postoji ograda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA