≫ 

Sneg u Srbiji! Samo jedan grad danas neće biti beo

Skoro cela Srbija danas će biti bela

  • 0

U Srbiji danas oblačno i hladno sa snegom, dok se na jugoistoku zemlje i na jugoistoku Banata očekuje i kiša i susnežica.

Sneg neće padati samo u Subotici/Printskrin: Weather2Umbrella

Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od -1 do 2 stepena, a maksimalna dnevna od 0 do 4 stepeni. U toku večeri očekuje se prestanak padavina. 

Printskrin: Weather2Umbrella

U Beogradu oblačno i veoma hladno sa snegom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Temperatura tokom dana bez većeg kolebanja i kretaće se od 0 do 1 stepen. U toku večeri očekuje se prestanak padavina.

U sredu oblačno sa kišom i snegom biće na jugoistoku Evrope, a sa obilnim pljuskovima i grmljavinom u Grčkoj i na istoku Mediterana.

U EVROPI OD GRMLJAVINE DO ORKANSKOG VETRA

Printskrin: Weather2Umbrella

Na severozapadu Evrope očekuje se orkanska oluja sa kišom i vetrovima u oblasti Atlantika i preko 120 kilometara na sat. U ostalim predelima biće uglavnom suvo. Najhladnije biće u oblasti Baltika, temperatura i do -10 stepeni, a najtoplije na Mediteranu, temperatura oko 15 stepeni. 

Na Balkanskom poluostrvu oblačno sa snegom, u primorskim predelima sa kišom, a na jugu i jugoistoku Balkana i u oblasti Egejskog mora sa obilnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 0 do 12 stepeni, na jugu Jadrana do 15 stepeni, a u Grčkoj i do 18.

PRESTAJE SNEG, ALI STIŽU KOŠAVA I LEDENI DANI

Sutra će biti promenljivo oblačno i suvo, samo još tokom jutra ponegde sa slabim snegom. Maksimalna temperatura od 0 do 4 stepena, a na istoku i hladnije.

Printskrin: Weather2Umbrella

U petak u toku jutra vedro i veoma hladno uz umeren do jak mraz. Tokom dana suvo, a u većini predela očekuje se ledeni dan.

Jutarnja temperatura od -13 stepeni na jugu i zapadu, lokalno i niže, do -5 na severu Srbije, maksimalna dnevna temperatura od -3 do 1 stepen, a na istoku i hladnije.

Tokom četvrtka i petka u košavskom području duvaće jak jugoistočni vetar. Za vikend uglavnom suvo i toplije, ponegde uz maglu tokom većeg dela dana. Maksimalna temperatura od 4 do 8 stepeni.

Printskrin: Weather2Umbrella

U Beogradu u četvrtak suvo i hladno, a nakon slabog do umerenog jutarnjeg mraza, maksimalna temperatura do 2 stepena.

U petak suvo i veoma hladno, a očekuje se i ledeni dan, jer maksimalna temperatura neće preći 0 stepeni. Tokom četvrtka i petka duvaće pojačan jugoistočni vetar. Za vikend toplije, temperatura u postepenom porastu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA