AMS Osiguranje brine o vašem vozilu: Zaključite polisu Kasko osiguranja još danas

I pored pristupačnih cena omogućili smo vam da premiju ovog osiguranja platite u 12 mesečnih rata, a ukoliko se odlučite da je platite u celosti, odobrićemo vam i dodatni popust

  • 0

U životu je mnoge stvari nemoguće predvideti i zato je dobro misliti na vreme. Prepustite brigu o svom automobilu iskusnom i stručnom timu AMS Osiguranja i osigurajte se da ćemo usled brojnih nepredviđenih situacija štetu na vašem vozilu umesto vas, platiti mi.

Odaberite najsigurniji vid zaštite svog vozila i istovremeno štedite novac! Zaključite polisu Kasko osiguranja kod nas i bićete osigurani u slučaju saobraćajne nezgode, pada fasade ili dveća na vaš automobil, poplave, požara, krađe ili drugih rizika, u skladu sa uslovima osiguranja.

Nije nužno da kroz troškove eventualnih materijalnih oštećenja na vašem vozilu  prolazite sami. Mi vam garantujemo najbržu moguću isplatu štete, ukoliko je ugovoreno, čak i kada ste vi krivac za nastala oštećenja.

Foto: Promo

I pored pristupačnih cena omogućili smo vam da premiju ovog osiguranja platite u 12 mesečnih rata, a ukoliko se odlučite da je platite u celosti, odobrićemo vam i dodatni popust.

I to nije sve! Ne zaboravite da uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod nas na poklon dobijate AMSS Super člansku i platnu karticu, kojom ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana. Član Auto-moto saveza Srbije stiče pravo na besplatnu popravku vozila na putu i šlepovanje u zemlji i inostranstvu.

Ne propustite pogodnosti koje vam nudimo! Dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu ili na neko od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije gde će vas ljubazno osoblje posavetovati oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića koja odgovara vašim potrebama i mogućnostima.

Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA