≫ 

Policija otkrila oko 2.000 seksi fotki i snimaka udatih žena iz Srbije koje je frizer iz Požarevca odveo u krevet

Požarevački policajci kažu da ne pamte da su nešto slično videli u svojoj karijeri

Miloš Stojković (26), zvani Denis Napast iz Požarevca, a koji je uhapšen prošle nedelje posle prijave dve žene da ih je polno uznemiravao, imao je pravu kućnu biblioteku eksplicitnih fotografija i snimaka udatih žena iz cele Srbije koje je odveo u krevet.

Miloš Stojković u frizerskom salonu Foto: Privatni album

Po sopstvenom priznanju, kako je Telegraf.rs već objavio, za dve godine bio je sa oko 60 žena čiji muževi nisu ispunjavali bračne obaveze, a da bi ih sve popamtio svakoj je u posebnoj sveščici pored imena dodavao i nadimak kako ih ne bi pomešao.

Požarevačka policija je do fotografija došla priliko pretresa njegove sobe.

Kako saznajemo iz istrage, inspektori su sa njegovog kompjutera u sobi na USB prebacili neverovatnih 2.000 fotografija i snimaka žena koje su opsedale Miloša,  šaljući mu na taj način veoma eksplicitne ponude. Žene na fotografijama i snimcima imaju u proseku oko 40 godina, dok je najstarija ušla u sedmu deceniju.

Udate žene vrlo otvoreno su se nudile Milošu Foto: Privatni album

Požarevački policajci kažu da ne pamte da su nešto slično videli u svojoj karijeri.

- Svašta je bilo na snimcima i fotografijama. Videlo se sve. Nisu se libile da otvoreno pozivaju na seks. Pravile su selfije i slale Milošu fotografije i snimke u raznim pozama, a koje je on sve čuvao u svom kompjuteru. Bilo je i poruka gde su žene otvoreno pitale: "šta ćeš da mi radiš?", "gde ćeš da me voziš?", "kako ti se sviđa poza?"...do što bezobraznijih.

I ove nedelje inspektori su uzimali izjave u Miloševom komšiluku u Požarevcu, kako bi što više saznali o mladiću koga u ovom momentu, mrze najviše muževi koji su se osetili prozvanim da ne vode ljubav sa svojim ženama. Niko u komšiluku nije rekao ni jednu lošu reč o Milošu, kao ni gazda frizerskog salona, gde je još sa 16 godina, izučavajući zanat, počeo da radi.

Svi strepe da se u javnosti ne pojave imena žena koje su koristile Miloševe usluge Foto: Telegraf

SASLUŠANJE ŽRTAVA KOD TUŽIOCA U PETAK

Saslušanje četiri žene koje su dosad prijavile Miloša Stojkovića, zakazano je za petak, 30. novembar, u tužilaštvu u Velikom Gradištu. Dve žene su meštanke Velikog Gradišta, jedna je iz Golupca, dok četvrta živi na relaciji Požarevac-Veliko Gradište.

Posle njihovog saslušanja tužilaštvo će, zatražiti dodatne dokaze od policije ili će podići optužnicu. Prema krivičnoj prijavi koja je podneta protiv Miloša on se tereti za polno uznemiravanje za šta je predviđena maksimalna kazna do 6 meseci. Ukoliko izvedeni dokazi budu govorili da je reč o težem delu, može se preinačiti krivično delo i Miloš može biti osuđen za proganjanje za koje je maksimalna kazna 3 godine.

VIDEO: Seks na radiju uživo! Radnici se malo zaneli pred kamerama

(I. Č./i.corbic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA